荃灣區有邊個婦產科醫生做產檢較好?

combilee
|
荃灣區除了施醫生外,仲有冇其他婦產科醫生做產檢較好?
mapamia
|

個人感觀施醫生一d都唔好,我第一次產檢就係搵佢。佢有做基本要做既野,有比專業意見,只係成個機械人咁,一輪嘴講完要講既野就想打發我走,問佢野佢會覺得煩。同埋診所d姑娘會討論病人資料我聽到都唔舒服!考慮到我每個月都會產檢,真係想搵個對自己好d/夾d既醫生(施醫生又唔係特別平)就離開左荃灣區出去睇。

combilee
|
回覆 mapamia 的帖子

同意,所以想睇下同區有冇其他醫生較好?咁而家你去邊到做產檢?
mapamia
|
combilee 發表於 18-12-29 04:31
回覆 mapamia 的帖子

同意,所以想睇下同區有冇其他醫生較好?咁而家你去邊到做產檢?

係尖沙嘴啊,劉珮琪醫生。有時去石門。
combilee
|
mapamia 發表於 18-12-29 07:26

石門較遠
劉珮琪產檢如何?收費大約多少呢?Thx
combilee
|
mapamia 發表於 18-12-29 07:26

石門較遠
劉珮琪產檢如何呢?收費大約多少?Thanks.
mapamia
|
combilee 發表於 18-12-29 18:28
石門較遠
劉珮琪產檢如何呢?收費大約多少?Thanks.

好好啊,細心有耐性!劉醫生唔係成日係尖沙嘴,$980
combilee
|
mapamia 發表於 18-12-29 18:45
好好啊,細心有耐性!劉醫生唔係成日係尖沙嘴,$980

thanks
kalvinng
|
combilee 發表於 18-12-28 02:28
荃灣區除了施醫生外,仲有冇其他婦產科醫生做產檢較好?

荃灣仁安 - 張耀昌 , $880 ,好人同細心