有無19年8月尾至9月初預產期既媽媽

PCB777
|
Octopuswing 發表於 19-1-11 21:50
Hi 我聽日先去西醫拎証明
用apps計應該31/8預產期
但我週期係45日

初初有肚痛啊
milkcw
|
可以加我嗎?我預產期應該係8月31日,第一胎咩都唔識……thx
Cancam103
|
我都想入group...8/27預產
YYC324
|
我8月28預產期,可以加埋我嗎?
cclau2046
|
hello

可加我嗎8月28 日thx

cc
siudimsum
|
hello~可以加埋我嗎?
我8月27預產期
Whatdoyouwan
|
Wingyan319 發表於 18-12-28 21:51
我last m都係11月27日

如果有WS/wechat加埋我可以嗎?
第一次懷孕乜都唔識
16/2照閃閃
Whatdoyouwan
|
Whatdoyouwan 發表於 19-1-18 16:02
如果有WS/wechat加埋我可以嗎?
第一次懷孕乜都唔識
16/2照閃閃

Last m 17/12
Manulife_MDRT
|
請問T21在哪裡做好呢?現在有新出產品叫FXS和T21一齊驗,有冇人有關FXS既資料呀。謝
hollymak1108
|
HELLO, MY EDD 828 呀~~
ycpangyuki
|
我都係8月呀!可唔可以加我入gp☺️
hccbaby
|
PCB777 發表於 18-12-28 09:33
一齊入黎傾傾計

加我呀916 thanks
yanyan908
|
我預產期8/24,上星期私家照到閃閃啦,可唔可以加埋我入group?第一胎咩都唔識,thx
babyso18
|
如果有whatsapp/wechat group 可以pm 我嗎?
jasperperper
|
我edd824, 可以加我入谷嗎?
Ember
|
想問大家係政府約唔約到結構期?
mimi101010
|
halo, 我都係第一胎,有意join group ,如有WhatsApp group.,求 join thx
littleBEAR456
|
大家好~我係新手媽媽,而家9WEEKS, 請問有冇WTSAPP GROUP或者WECHAT GROUP可以加我討論討論, THANKS
Kinkikuk
|
Wingyan319 發表於 18-12-28 16:54
我都係咁話...哈哈,開左wechat了..pm左你

加埋我吖唔該
kookoo122002
|
PCB777 發表於 18-12-28 12:45
WS/WECHAT/LINE邊個最方便大家?

我都係九月頭生,可以加我入group 嗎?