有無19年8月尾至9月初預產期既媽媽

sarahhui8583
|
可以加我嗎?
kary01
|
hello
我都8月尾9月頭, 可以add埋我入group嗎? 第一胎乜都唔識(emoji)
ayi121
|
concitato 發表於 18-12-28 23:03
我呢,啱啱驗到2-3 weeks (CB)
咩都未約同 book ah
因為備左超。。。。。耐,而家好提心吊膽

我last m都係11月23,上星期四用clear blue check到1-2week, 今日去普通診所拎左證明了
Nickybb121
|
我係21/11 last m,現在5w5d, 16/1約左第一產檢,請問要幾時做nifty / t21 呀?謝謝!可以加我WeChat 嗎?nicky8035
phoebibibi
|
我都係8月預產期呀,有group可否加埋我呀?另外想問我last m係11/11,究竟係加14日先計幾周,定last m開始計幾周?因為今日去拎醫生證明,佢同我計係加14日先計幾周,佢話我依家5w1d
Sophialiu
|
Wingyan319 發表於 18-12-28 16:54
我都係咁話...哈哈,開左wechat了..pm左你

我都係8月中 可唔可以加埋我
kana0731
|

Hello, 係咪有What apps group? 我都係8月預產期呀,有group可否加埋我呀?
不過而家仲未排政府
kana0731
|
回覆 immc 的帖子

我同你差一日>3<
concitato
|
ayi121 發表於 18-12-31 22:02
我last m都係11月23,上星期四用clear blue check到1-2week, 今日去普通診所拎左證明了
...

哎呀咁我都要去診所拎證明先
可否加埋我WeChat group?
kimching818
|
Wingyan319 發表於 18-12-28 16:20
我都係用ws..

add我ws,please

kimching818
|
bonnieho1983 發表於 18-12-28 16:19
我地快D JOIN 個GROUP啦~~~WS會唔會方便D呀

可以點join呀?add我呀,唔該曬~
kana0731
|
其實有驗孕証明後下一步要做啲乜?
你地又諗住幾時通知僱主?
Hollykwok
|
回覆 PCB777 的帖子

我都係8月尾9月初呀!
我第一胎,咩都唔識!加埋我呀!
寶寶綠水
|
fat2342002 發表於 18-12-28 21:24
我last m 27/11, 用cycle 計應該4weeks. Book 左私家1月18日照,而家仲未攞懷孕證明。我想下星期先去攞。可 ...

我尋日去醫生到驗孕, 話比佢聽 last m 係 11月27,醫生計我有 5week呢!

btw, 係醫生到驗$ 350,早知去家連會
Cherie_xyz
|
8月底預產期 可否pm我入group! Thanks!
TingTing804
|
Hello,我預產期係8月20
Vtchan2019
|
可加我嗎?
上星期發現有左,都唔知幾週,QE約到2/2/19先安排見面,通成要咁耐?好想快d產檢
pinkbird86
|
Hello 可以加我入group嗎?thx(emoji)
honeyblair
|
Wingyan319 發表於 18-12-28 16:54
我都係咁話...哈哈,開左wechat了..pm左你

Hi ^^ 可否add 埋我入 group ?

邦邦貓
|
TingTing804 發表於 19-1-1 17:36
Hello,我預產期係8月20

Hello~我預產期都係8月20