婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實荷爾蒙暗瘡有無得搞?我由6月停左避孕針爆瘡爆到而家,仲好多暗粒,最慘只有半邊面,啲人成日話唔好做針清,話越做越衰,因為係荷爾蒙影響,做完一樣會爆,又好難力深層清潔,保濕。已睇緊中醫,經期變翻正常,但皮膚變唔翻舊時禁真係好傷心,勁似鐘無艷有無人停左避孕針爆瘡之後自己好翻?

侯爵府

五十肩...治療經歷.. - 婦女醫護 - Baby Kingdom
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18738390&extra=page%3D1&page=2

Ben2003 發表於 16-11-6 12:59
交收藥膏時,未必有時間詳談,趁而家記得講埋:

關節痛膏,除了對關節肌肉痛有療效,還對兩種病症有很好療效。

1. 香港腳。

2. 大粒暗瘡

幾年前,我用中藥外用名方萬應紫金膏製作了一隻關節肌肉痛膏(非賣品),對暗瘡有很好療效,至今十幾人暗瘡用過,100 % 覺得…

如你有興趣,please provide your email address to me by PM, DIY method will be sent to you.

因為製作方法很煩,如你有興趣,可給少量你試下,地鐵站交收,試過認為值得製作才DIY.
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

大宅

Ben2003 發表於 18-12-28 19:59
五十肩...治療經歷.. - 婦女醫護 - Baby Kingdom
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread ...

50肩既查面都得?

侯爵府

超得....

不過製作很煩。

http://big5.wiki8.com/wanyingzijingao_90176

萬應
紫金膏

3.3 主治

男婦大小瘰疬痰疬,對口發背,乳癰,魚口便毒,臁瘡熱癤,手足腰背疼痛,閃挫傷損,及一切無名腫毒,哮吼喘嗽,瀉痢。

對口發背 and 無名腫毒,勁過暗瘡很多,都得。

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

大宅

Chunwaikin 發表於 18-12-28 17:17
其實荷爾蒙暗瘡有無得搞?我由6月停左避孕針爆瘡爆到而家,仲好多暗粒,最慘只有半邊面,啲人成日話唔好做 ...

我都係,-停勁爆'之後打返,打返又冇事

大宅

gkatie 發表於 19-1-15 23:35
我都係,-停勁爆'之後打返,打返又冇事

我唔敢再打啦

珍珠宮

Chunwaikin 發表於 18-12-28 17:17
其實荷爾蒙暗瘡有無得搞?我由6月停左避孕針爆瘡爆到而家,仲好多暗粒,最慘只有半邊面,啲人成日話唔好做 ...

我有朋友試過勁暗瘡,後尾好返晒,你上網 search 神經傳導療程,就有講解

大宅

cakii 發表於 19-1-17 00:59
我有朋友試過勁暗瘡,後尾好返晒,你上網 search 神經傳導療程,就有講解
...

會唔會好hardsell?

珍珠宮

Chunwaikin 發表於 19-1-17 07:36
會唔會好hardsell?

唔會,我上過去做脫疣,明碼實價,無之後又話乜又物,又無話 sell 咩

大宅

cakii 發表於 19-1-17 07:50
唔會,我上過去做脫疣,明碼實價,無之後又話乜又物,又無話 sell 咩

不過唔知要做幾多次呢

珍珠宮

Chunwaikin 發表於 19-1-17 08:15
不過唔知要做幾多次呢

佢都嚴重的,做咗20次,現在又好好,無點反彈,間唔中一粒半粒咁啦

首頁

尾頁

跳至