親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

呢個post好正, 我都要跟下你個行程先。

大宅

我係好媽媽 發表於 19-1-12 20:26
我都覺得日本好岩一個人自由行。好多嘢行好多嘢睇。唔會悶。
我都試過同朋友去旅行,都會分開行,始終有時 ...

我都係年尾出走去日本一個星期 我冇小朋友所以 flexible 一D。之前都自己一個走京都+東京,每朝起身先諗去邊玩,好 free 呢

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

mingaga 發表於 19-1-12 22:02
多唔多路要行?如有長老,適合嗎?

江島神社要行哂好多斜路,係門口附近影下相

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

cloudwingwing 發表於 19-3-22 00:47
呢個post好正, 我都要跟下你個行程先。

你去完又share你嘅行程啦

侯爵府

nattle 發表於 19-3-22 10:44
我都係年尾出走去日本一個星期 我冇小朋友所以 flexible 一D。之前都自己一個走京都+東京,每朝 ...

一個人真係好正,完全無人會吹你,又無人(小朋友)係咁講好肚餓好攰好眼訓買完未

大宅

我係好媽媽 發表於 19-3-23 00:05
一個人真係好正,完全無人會吹你,又無人(小朋友)係咁講好肚餓好攰好眼訓買完未
...

我第一次去日本係同個朋友去,佢係天生購物狂。我對 shopping 麻麻 ,比較鍾意睇風景/ 建築物。果次行同佢去東京,佢行一陣又買行一陣又買,買到我個人都 。我以後自己去旅行都唔話佢知

侯爵府

nattle 發表於 19-3-23 11:32
我第一次去日本係同個朋友去,佢係天生購物狂。我對 shopping 麻麻 ,比較鍾意睇風景/ 建築物。果次行同佢 ...

同朋友去旅行真係要搵個夾的。有啲人鐘意shopping,有啲鐘意周圍行睇風景探索。要搵岩人先得。如果唔係會好掃興。

首頁

尾頁

跳至