潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

本身已有個細size既紅色trio, 但有時紅色唔係咩衫都襯到,所以一直想買返個大size易襯既色(想買黑色)。但見而家puzzle出左mini又好靚好cute,不過容量應該冇trio咁多,但暫時mini puzzle睇唔啱顏色,ysl Lou Lou toy bag又係細容量,大家會點揀?

大宅

ankieman903 發表於 18-12-28 23:13
本身已有個細size既紅色trio, 但有時紅色唔係咩衫都襯到,所以一直想買返個大size易襯既色(想買黑色)。但 ...

Vote for mini puzzle

男爵府

我揀Puzzle,ysl唔太耐用,trio有就唔好買一樣啦

wcpcelia    發表於 18-12-31 10:18

男爵府

實用一定係trio連長銀包都擺到...我有一大一細trio買佐大之後細好小用

男爵府

已經有trio我唔會買多個,除非你好中意個款,我會揀mini puzzle

大宅

如果係我會買多個黑色大trio, 㩒興又實用

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

如果已經有trio, 我會揀mini puzzle其他subtle顏色

即做已經有puzzle, 仍然想入多個mini puzzle

男爵府

kitkit99_99 發表於 18-12-29 11:26
如果係我會買多個黑色大trio, 㩒興又實用

係,其實我都覺得trio個款最襟興,我紅色個個都買左6-7年,仍然用緊。最衰係trio隻皮好易花同易殘

大宅

Celine Trio 係噤興但真係會用到悶的。Puzzle吧,YSL款有啲Boring.

男爵府

babybubbles 發表於 18-12-29 18:25
Celine Trio 係噤興但真係會用到悶的。Puzzle吧,YSL款有啲Boring.

頭先去左試mini puzzle,容量真係十分細,真係fashional more than functional 。可能同cc mini 20差不多,但我已有mini 20了,真係唔常用反而個細trio用得仲多

伯爵府

trio我先買大黑,再買細灰!非常鐘意同實用!買多個色轉吓size都無妨
Btw 大trio加到$11000喇

wcpcelia    發表於 18-12-31 10:18

男爵府

大臭臭 發表於 18-12-30 14:51
trio我先買大黑,再買細灰!非常鐘意同實用!買多個色轉吓size都無妨
Btw 大trio加到$11000喇 ...

係呀!細都要$9600!想當年我買個時香港冇大size,細$7600 only

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Puzzle
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

Valentino Stud果啲款都OK or Gucci腰包?係咪淨係要全黑?

男爵府

babybubbles 發表於 18-12-30 22:57
Valentino Stud果啲款都OK or Gucci腰包?係咪淨係要全黑?

個人麻麻地呢兩個牌子

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Puzzle或者YSL

伯爵府

ankieman903 發表於 18-12-28 23:13
本身已有個細size既紅色trio, 但有時紅色唔係咩衫都襯到,所以一直想買返個大size易襯既色(想買黑色)。但 ...

Puzzle襟好多
YSL質量麻麻
大Trio如果舊logo都ok

大宅

如果夠卜尸人大人野的話,我會㨂MINI PUZZLE 得意D

大宅

如果夠放野的話 我會㨂MINI PUZZLE 得意D~

男爵府

whitebyKiKi 發表於 19-1-2 16:49
Puzzle襟好多
YSL質量麻麻
大Trio如果舊logo都ok

早幾日去睇左,已轉左新logo

首頁

尾頁

跳至