夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

trenycebaby 發表於 19-1-23 11:23
咁我冇輸既
吾中佢屋企都仲有一個

我指網上情緣騙案

男爵府

kittykit622 發表於 19-1-23 11:26
我指網上情緣騙案

吾排除都有,好睇自己清吾清醒,對手係咩樣,再衡量下自己,如果我係未結過婚年紀吾細都好危險架
不過我對得c6太耐了,想呃我錢會好難囉,我地兩個從來吾講chat sex n money ed咁敏感既話題

珍珠宮

王國教室勳章

trenycebaby 發表於 19-1-23 06:54

我以為佢聽完我未離婚會Block我,但又冇喎,仔女既嘢, ...

其實世上大把男人prefer 已婚女人,貪佢地唔好咁多時間bug 佢地,又易甩身。
Anyway 你咁信佢,大家講乜都無用!Have fun!!!

大宅

嘩,呢個 post 好精彩。。 睇到我流晒口水。 不過我只係睇樓主出嘅 post (撳『只看該作者』),幾分鐘睇完。

樓主,講真妳有冇慢慢 fancy 洋腸先?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

trenycebaby 發表於 19-1-23 11:23
咁我冇輸既
吾中佢屋企都仲有一個

……

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-1-23 14:16
咁你即係當你老公係後備??

有機會你問下佢做過d咩好事

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

trenycebaby 發表於 19-1-23 14:26
有機會你問下佢做過d咩好事

……

大宅

你的家庭情況同我父母好似,最緊要教好子女,依家我哋都好孝順阿媽
網上情緣方面,其實很多地方都只是你美好的幻想,你係同緊自己的幻想交往所以一切都十分美好,男的這樣大方,表明佢同時撩緊不同的人,所以需求感才那麼低,佢好識玩,識得慢慢養慢慢食,表明現況等願者上釣。要睇同一個人是否適合一齊,最重要睇對方缺點你是否能接受,你的愛能否包容。例如,如果結婚前你知現任好賭常欠債你會否一齊。
做人都係靠自己吧,教好子女,日後才有好日子,網上情緣其實係同緊自己拍拖

子爵府

回覆樓主:

https://www.google.com.hk/amp/s/hk.news.yahoo.com/amphtml/%25E5%25A9%25A6%25E7%25B6%25B2%25E4%25B8%258A%25E8%2589%25B7%25E9%2581%2587%25E8%25A2%25AB-%25E5%2581%2587%25E6%25A9%259F%25E5%25B8%25AB-%25E8%25A8%259B%25E7%25A8%25B1%25E9%2580%2581%25E7%25A6%25AE%25E9%25A8%2599%25E9%2581%258B%25E8%25B2%25BB33%25E8%2590%25AC%25E7%25B4%25A2%25E5%2584%259F-045500503.html

FYI

禁止訪問

寶石宮

cinda72. 發表於 19-3-20 11:50
佢不停搵藉口比自己,就算出軌都係對方錯先
成件事出晒問題,老公唔好,咪離婚囉,唔駛有第3者 ...

禁止訪問

寶石宮

cinda72. 發表於 19-3-20 11:55
佢成個思維都出問題,所以佢本身關係我不致評,唔想只聽單方面講就判罪
不過既然佢覺得另一半差成咁,早就 ...

……

禁止訪問

翡翠宮

大宅

唔好意思,睇完真係笑左…… 原來真係會有人上當!

大宅

skac 發表於 19-3-19 23:34
https://www.google.com.hk/amp/s/hk.news.yahoo.com/amphtml/%25E5%25A9%25A6%25E7%25B6%25B2%25E4%25B8%2 ...

樓主呢個係你嗎?

soso1227    發表於 19-3-21 03:56
soso1227    發表於 19-3-21 03:56
soso1227    發表於 19-3-21 03:55

別墅

唔係信嘛

大宅

樓主 你甘天真既
真係機師會得閒同你wechat?
大把靚靚空姐埋身喇
唔作得慘d 離左婚有3個女邊呃到你地d寂莫難耐既c9
回頭是岸呀 大把新聞騙案你都中計
唔怪得甘多老千

大宅

虎到金來勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

we chat, FB 好多外國人扮專業人士呃女人錢! 主動add你, 一開頭就同你好好傾, 成日主動搵你, 關心你, 講好多自己嘅嘢呀, 包括屋企工作等等!博取你信任, 又話想娶你, 淨係愛你一個! 傾傾下又話自己有困難需要錢周轉, 最後叫你匯錢比佢!

jm, 你自己小心!

首頁

尾頁

跳至