請大家幫忙分析

kittykit622
|
trenycebaby 發表於 19-1-23 11:23
咁我冇輸既
吾中佢屋企都仲有一個

我指網上情緣騙案
trenycebaby
|
kittykit622 發表於 19-1-23 11:26
我指網上情緣騙案

吾排除都有,好睇自己清吾清醒,對手係咩樣,再衡量下自己,如果我係未結過婚年紀吾細都好危險架
不過我對得c6太耐了,想呃我錢會好難囉,我地兩個從來吾講chat sex n money ed咁敏感既話題
Ashleycorina
|
trenycebaby 發表於 19-1-23 06:54

我以為佢聽完我未離婚會Block我,但又冇喎,仔女既嘢, ...

其實世上大把男人prefer 已婚女人,貪佢地唔好咁多時間bug 佢地,又易甩身。
Anyway 你咁信佢,大家講乜都無用!Have fun!!!
deardad
|
嘩,呢個 post 好精彩。。 睇到我流晒口水。 不過我只係睇樓主出嘅 post (撳『只看該作者』),幾分鐘睇完。

樓主,講真妳有冇慢慢 fancy 洋腸先?
crystal媽咪
|
trenycebaby 發表於 19-1-23 11:23
咁我冇輸既
吾中佢屋企都仲有一個

咁你即係當你老公係後備??
trenycebaby
|
crystal媽咪 發表於 19-1-23 14:16

有機會你問下佢做過d咩好事
crystal媽咪
|
trenycebaby 發表於 19-1-23 14:26
有機會你問下佢做過d咩好事

別人嘅家事我只會聽,唔會主動詢問。
bedwinfi
|
你的家庭情況同我父母好似,最緊要教好子女,依家我哋都好孝順阿媽
網上情緣方面,其實很多地方都只是你美好的幻想,你係同緊自己的幻想交往所以一切都十分美好,男的這樣大方,表明佢同時撩緊不同的人,所以需求感才那麼低,佢好識玩,識得慢慢養慢慢食,表明現況等願者上釣。要睇同一個人是否適合一齊,最重要睇對方缺點你是否能接受,你的愛能否包容。例如,如果結婚前你知現任好賭常欠債你會否一齊。
做人都係靠自己吧,教好子女,日後才有好日子,網上情緣其實係同緊自己拍拖
skac
|

https://www.google.com.hk/amp/s/hk.news.yahoo.com/amphtml/%25E5%25A9%25A6%25E7%25B6%25B2%25E4%25B8%258A%25E8%2589%25B7%25E9%2581%2587%25E8%25A2%25AB-%25E5%2581%2587%25E6%25A9%259F%25E5%25B8%25AB-%25E8%25A8%259B%25E7%25A8%25B1%25E9%2580%2581%25E7%25A6%25AE%25E9%25A8%2599%25E9%2581%258B%25E8%25B2%25BB33%25E8%2590%25AC%25E7%25B4%25A2%25E5%2584%259F-045500503.html

FYI

cinda72.
|
crystal媽咪 發表於 19-1-23 14:16

佢不停搵藉口比自己,就算出軌都係對方錯先
成件事出晒問題,老公唔好,咪離婚囉,唔駛有第3者先行動
再者,呢d網上愛情騙案,都唔係第一日發生,都仲有人覺得自己係幸運兒,有白馬王子打救自己逃出生天 但從冇諗過靠自己雙手去開創自己新天地,所以愛情騙案先長呃長有
crystal媽咪
|
cinda72. 發表於 19-3-20 11:50
佢不停搵藉口比自己,就算出軌都係對方錯先
成件事出晒問題,老公唔好,咪離婚囉,唔駛有第3者 ...

呢段網上情緣係真係假都好,但大前提要斬欖(自己本身嗰段先)
好多人出軌都係將責任推喺其他人身上
cinda72.
|
crystal媽咪 發表於 19-3-20 11:53
呢段網上情緣係真係假都好,但大前提要斬欖(自己本身嗰段先)
好多人出軌都係將責任推喺其他人身上 :igiveu ...

佢成個思維都出問題,所以佢本身關係我不致評,唔想只聽單方面講就判罪
不過既然佢覺得另一半差成咁,早就應該要處理啦
crystal媽咪
|
cinda72. 發表於 19-3-20 11:55
佢成個思維都出問題,所以佢本身關係我不致評,唔想只聽單方面講就判罪
不過既然佢覺得另一半差成咁,早就 ...

如果覺得自己做嘅嘢係冇問題,咁就應該go go go,唔會再開post問應該點做
cinda72.
|
crystal媽咪 發表於 19-3-20 11:57
如果覺得自己做嘅嘢係冇問題,咁就應該go go go,唔會再開post問應該點做

又怕痕,又怕痛,其實最後想搵人瀨
Smallraindrop
|

oayfeefee
|
唔好意思,睇完真係笑左…… 原來真係會有人上當!
Seki1983
|
skac 發表於 19-3-19 23:34
https://www.google.com.hk/amp/s/hk.news.yahoo.com/amphtml/%25E5%25A9%25A6%25E7%25B6%25B2%25E4%25B8%2 ...

樓主呢個係你嗎?