新手問Rolex

ankieman903
|
想入手隻oyster perpetual, 請問大家覺得34mm定36mm好呢?黑面係34mm,紫面係36mm
C6覺得36mm有d大,我自己就覺得34mm啱我手碗size多d但好似大錶面型d

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
桐珠
|
36靚 、型!
ddfannybb
|
紫色靚d
JRCheng
|
Vote for 36
May I know how much?
JRCheng
|
Vote for 36
ankieman903
|
ddfannybb 發表於 18-12-30 12:38
紫色靚d

你覺得隻顏色靚d定紫色個size好d
ankieman903
|
JRCheng 發表於 18-12-30 13:11
Vote for 36

$40000 ar
VickiC
|
有大買大
wcpcelia    發表於 18-12-31 09:39
ddfannybb
|
ankieman903 發表於 18-12-30 13:22
你覺得隻顏色靚d定紫色個size好d

紫色隻色靚好多,黑色呢個款有d老餅
pork1211
|
紫色
esmehouse
|
Chantal_Jardin
|
ankieman903 發表於 18-12-30 11:18
想入手隻oyster perpetual, 請問大家覺得34mm定36mm好呢?黑面係34mm,紫面係36mm
C6覺得36mm有d大,我自己 ...

36 is better
carol-rol
|
有大買大,大型d你都戴得靚
wcpcelia    發表於 18-12-31 09:39
beehoneybee
|
el_20
|
一定紫色+36mm!!!宜家戴細錶面唔靚架啦
el_20
|
ankieman903 發表於 18-12-30 13:22
$40000 ar

AD?any discount?
carama
|
其實34和36兩隻size 分別不太大
反而如果要40K,不如買隻explorer 1

ankieman903
|
el_20 發表於 18-12-30 22:08
AD?any discount?

AD呀!但有呢兩隻色既都話冇折!
ankieman903
|
carama 發表於 18-12-30 22:19
其實34和36兩隻size 分別不太大
反而如果要40K,不如買隻explorer 1

其實我都覺得兩隻size分別唔太大,所以錶面都係考慮之一,因為34係單條,36係孖條,同埋36有埋數字係外圈。

Explorer 1係咪再大d?我諗我戴36已最盡,手腕太幼!
ankieman903
|
el_20 發表於 18-12-30 22:07
一定紫色+36mm!!!宜家戴細錶面唔靚架啦

個個都話紫色,其實我試完紫色後都幾鍾意,之後行第二間再遇到黑色試上手就覺得黑色型d同long lasting d。