孕婦攝影

新紮靚C9
|
大家會去影大肚相嗎?我考慮緊your memory ,大家有影過嗎?可以分享下嗎?

而且最近做緊媽媽團購,心郁郁
Kathy022
|
新紮靚C9 發表於 18-12-30 14:01
大家會去影大肚相嗎?我考慮緊your memory ,大家有影過嗎?可以分享下嗎?

而且最近做緊媽媽團購,心郁郁 ...

我都想知邊到有得影而家22週了
Cherrylsx
|

我剛剛影完感覺整體係OK既,唔知你團購價係幾多?
雲妮mum
|

想問團購價thanks
JD930
|

我都影咗呢間
新紮靚C9
|
JD930 發表於 18-12-30 19:11
我都影咗呢間

可以分享下嗎?你搵邊個攝影師?出黎效果好嗎?會不會屈你買相或臨時有額外收費架?好怕遇到哩類事件
JD930
|
新紮靚C9 發表於 18-12-31 13:49
可以分享下嗎?你搵邊個攝影師?出黎效果好嗎?會不會屈你買相或臨時有額外收費架?好怕遇到哩類事件:igiv ...

Lok Lee,效果好好啊
佢即刻會比返哂啲相妳,團購優惠加送執相數目
冇額外收費啊
chocofds
|

可pm 我資料嗎?

Maimaiball
|

都想要團購資料thx
新紮靚C9
|
JD930 發表於 19-1-1 05:33
Lok Lee,效果好好啊
佢即刻會比返哂啲相妳,團購優惠加送執相數目
冇額外收費啊

謝謝你嘅分享
yung0415
|

請pm團購資料,thanks
janice_sze224
|

可以分享下團購優惠嗎?
lllllyyyyy
|

團購幾錢呀請問
JD930
|
新紮靚C9 發表於 19-1-1 13:08
謝謝你嘅分享

唔洗,放心搵佢哋啦
艾妃
|

可否pm團購優惠thx
S.Blythe
|
回覆 新紮靚C9 的帖子

請問團購幾錢呀?
Icaruslo
|
回覆 新紮靚C9 的帖子

可否pm團購優惠? THANKS!!
Betty0901
|

上兩個星期影左,未執相已經好滿意,攝影師影完一個theme 會比你睇同大家討論想點影同影得好啲,其實我連化妝師都覺得好好,化完都仲認得自己好自然,值得推薦!
新紮靚C9
|
Betty0901 發表於 19-1-2 16:37
上兩個星期影左,未執相已經好滿意,攝影師影完一個theme 會比你睇同大家討論想點影同影得好啲,其實我連 ...

請問你用邊位攝影師呀?
Betty0901
|
新紮靚C9 發表於 19-1-2 16:41
請問你用邊位攝影師呀?

Kirsten