自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

maggie_devilkin 發表於 19-3-21 13:55
其實SSR同SR較難升,但R相對客易,所以可以按攻略升1-2張R(每個角色各2張),否則副本和主線都會卡版。當然 ...

我之前升咗白起一張SR一張R,城市新聞已經唔夠分上,而家想升許墨個張桃之夭夭,不過星砂有排儲

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

carrina 發表於 19-3-21 08:33
今早同懟懟msg,我次次都係單刀直入咁答佢,開始幾sweet吓㗎,點知結尾嗰時……
其實佢嘅對答旁 ...

我同妳揀一樣對話 對住李總唔好有期望,冇一次唔gut女主

珍珠宮

回覆樓主:

不得了 加埋背景音樂,好正!!!

我覺醒啦

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

大宅

貓頭雀 發表於 19-3-21 22:30

我覺醒啦

第十章的李總真是型英帥!
同埋第九第十章都有好多訊息去拆解個故事的。

大宅

貓頭雀 發表於 19-3-21 22:30

我覺醒啦

昨晚我都開左d 段故仔...好想繼續開落去睇,但成堆一星應該好快就追唔到落去

大宅

potassium 發表於 19-3-22 01:31
昨晚我都開左d 段故仔...好想繼續開落去睇,但成堆一星應該好快就追唔到落去
...

我忍唔住上左YouTube 睇劇情,唔小心睇左2晚....

大宅

Eosss 發表於 19-3-22 02:25

佢個劇情仲需要重睇,因為有點細節在每一章入面是伏筆來的。加埋約會劇情,有聲書的內容,先可以大約刻劃到個故事走向。

大宅

maggie_devilkin 發表於 19-3-22 09:25
佢個劇情仲需要重睇,因為有點細節在每一章入面是伏筆來的。加埋約會劇情,有聲書的內容,先可以大約刻劃 ...

尋日第三晚,就黎唔洗訓,睇完又睇

珍珠宮

potassium 發表於 19-3-22 01:31
...

要升卡,我 進化咗張卡之後,就過得比較輕鬆了。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)

珍珠宮

maggie_devilkin 發表於 19-3-22 09:25
佢個劇情仲需要重睇,因為有點細節在每一章入面是伏筆來的。加埋約會劇情,有聲書的內容,先可以大約刻劃 ...

呢個故仔真係鋪排得好好 內容又吸引, 好值得拍成一套劇,畀我晚晚去追

珍珠宮

Eosss 發表於 19-3-22 02:25

我冇睇劇情,但係我有睇“約會”。
因為約會要用心心,太貴喇。

大宅

貓頭雀 發表於 19-3-22 12:58
我冇睇劇情,但係我有睇“約會”。
因為約會要用心心,太貴喇。
...

約會未睇呀,未有時間由開始玩到而家都未用過心心,覺得自己好忍得

大宅

Eosss 發表於 19-3-22 13:03
約會未睇呀,未有時間由開始玩到而家都未用過心心,覺得自己好忍得
...

許墨的約會會有最多同主綫劇情有關的提示。不過每個約會都有玻璃渣請你吃

大宅

貓頭雀 發表於 19-3-22 12:49
要升卡,我 進化咗張卡之後,就過得比較輕鬆了。

我係無課純種黑人,冇咩特別好咭要升

子爵府

懟懟真係好正! 我依家先LV 43, 努力中...張屏息有排都未可以進化, 唯有升住SR頂住先!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

俾大家毒到!玩左一陣,想問我心選定左個男人,其實有無大結局可以同佢開花結果(即打爆機)

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

呢個戀語二創作者將總裁喵化,勁得意
https://www.facebook.com/1581506105315985/posts/1582070148592914/

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

艾莉 發表於 19-3-22 17:59
懟懟真係好正! 我依家先LV 43, 努力中...張屏息有排都未可以進化, 唯有升住SR頂住先!
...

唔急唔急,而家升到60就暫時冇得再升住,慢慢練

大宅

LazyBear 發表於 19-3-22 20:06
俾大家毒到!玩左一陣,想問我心選定左個男人,其實有無大結局可以同佢開花結果(即打爆機)
...

未知,因為陸服的主綫劇情進展離結局可能仲有段距離

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

咁我唔明喇,即又追劇情又要花紫鑽去溝仔!溝邊個好

首頁

尾頁

跳至