自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

買咩款好呢? 心大心細, 普通款平D, 但運動型保值, 價錢差太遠喇...唔洗自己出, 但都係決定唔到呀!

邊度買可以平D呢?

禁止訪問

男爵府

公價貨品.......
早2年買過,個售貨員(中年男人)...ROLEX只會升價...好少好少有折/降價....

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

問過周XX, NORMAL只有92折, 如果經你朋友在景福, 可以有幾多折呀? THANKS!

EXPLORER II / SUBMARINER / GMT-MASTER

原帖由 larrychun 於 09-4-22 01:09 發表
My friend in King Fook can offer some discount!

男爵府

好媽媽勳章

梗係QQ Daddy 多謝您同佢生咗個寶貝仔同生日的禮物啦!

原帖由 高齡產婦 於 09-4-22 10:00 發表
問過周XX, NORMAL只有92折, 如果經你朋友在景福, 可以有幾多折呀? THANKS!

EXPLORER II / SUBMARINER / GMT-MASTER

伯爵府

SHUUUUU...唔好話比人知呀...咩都係啦...可能之後幾年都唔會再有禮物喇!
本來諗住買二萬幾嗰D, 但愈睇愈貴...我都肉痛架!

原帖由 KennethPang 於 09-4-22 11:02 發表
梗係QQ Daddy 多謝您同佢生咗個寶貝仔同生日的禮物啦!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我都係甘估 ..... 多數 daddy 都會係老婆完成
一大工程後, 有買撈呢個習慣架 !!

原帖由 KennethPang 於 09-4-22 11:02 發表

大宅

英皇 / 太子鍾錶可平多些.

首頁

尾頁

跳至