自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

番茄炒蛋 發表於 18-12-30 23:54
淘寶有個按摩椅,2000人仔,非常好用。我家人淘咗張俾媽咪。

有冇link?

大宅

番茄炒蛋 發表於 18-12-30 23:54
淘寶有個按摩椅,2000人仔,非常好用。我家人淘咗張俾媽咪。

可否share link?謝謝。

男爵府

我有 Ogawa 三萬幾0個陣。
我同老公都每日按至少 1 part。
老實講,我呢個孕期無咗部按摩椅,我應該無咁精靈活潑。
佢幫到我條腰太多了

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

ssppeert 發表於 18-12-30 22:11
想知抵唔抵?定比錢出去比人按算?買完會唔會一時興奮之後冇用?
睇中左ogawa 有部9xxx 。。。
...
有,但我覺我唔舒服,我都係鍾意真人按....
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

想知抵唔抵?定比錢出去比人按算?買完會唔會一時興奮之後冇用?
...

我嗰張搬咗返去老公公司了,好過擺屋企變化石。

子爵府

VickiC 發表於 18-12-30 23:56
有按摩椅
用嚟放衫同袋

me too!

已刪除用户

大宅

我之前屋企一直有按摩椅,用過兩部osim,肯肯定係我最後悔買過嘅野,又大又阻地方,放左兩年吾夠已經甩皮,再買過部又係甩皮,送比人都冇人要,仲要比二百蚊先搵到人幫我搬去垃圾收集站,而且按摩個感覺同人手冇得比,浪費左幾萬蚊。

男爵府

laukiki 發表於 18-12-31 02:17
我之前屋企一直有按摩椅,用過兩部osim,肯肯定係我最後悔買過嘅野,又大又阻地方,放左兩年吾夠已經甩皮, ...

一樣!我由 i medic 到天王, 最慘係俾都無人要!!!唉~

我果張,而家俾貓訓~

大宅

回覆樓主:

我外家都係買ogawa,媽咪日日用,話好正。我自己麻麻地

子爵府

...

我之前係出去按,又要約,又成日唔想專登出去,所以買左張返屋企。舒服就一定係人手,但係屋企隨時有得按下,我覺得ok。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我細女每日起碼按一次

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章

我都係日日按㗎喎! 溫熱暖著膝頭哥 ,按完就直頭瞓著咗添。

大宅

回覆樓主:

有,兩公婆幾乎隔日用,最like一邊敷mask一邊按摩,有時會睡著

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我有
以前好攰日日用
直頭瞓左
依家當櫈坐

男爵府

買左張oto,本身諗住可以代替出街按,但係其實代替唔到,真係好緊好痛都係要出街按摩
不過我地屋企得兩個人,我就日日按,c6就唔鍾意按摩,但得閒都會按,放工按下都幾舒服,朋友上來都會按

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

以前買咗部 Osim, 唔夠一年就甩皮, 之後就好小用.....擺咗係屋企幾年.

之後見 Ogawa 舊換新可減一萬, 就轉咗, 好好用, 現在在家我和c6差不多日日都有按. 佢暖住腳同背, 仲按到 pat pat, 我覺得這個品牌是值得買.

PS : 我買了差不多一年

大宅

有 老公日日用我隔日用

首頁
12345...7

尾頁

跳至