自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

ssppeert 發表於 18-12-30 22:11
想知抵唔抵?定比錢出去比人按算?買完會唔會一時興奮之後冇用?
睇中左ogawa 有部9xxx 。。。
...

有幾個親戚都收到做母親節禮物,不過幾萬都係擺 ,無乜用過

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買左4手天王, 幾好用
琴日按左成個鐘 都唔捨得起身

我本身小腿 同 背脊好容易冤痛,
宜家中意幾時按就幾時按

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

試清楚係唔係咁想要, 張椅好阻地方的, 買左少用就無謂

伯爵府

想知抵唔抵?定比錢出去比人按算?買完會唔會一時興奮之後冇用?
...

我張Osim只是家裡的裝飾品

別墅

...

同人手冇得比!除非屋企有位 haha

珊瑚宮

...

有,得閒就按

子爵府

買咗天王椅差不多有10 年,我成日肩頸痛,按完先瞓到覺,平時太忙好難出去按,但按摩椅按唔到大腿,所以我每個月都會再出去按下

利申:我係骨精

伯爵府

2018復活節勳章

新屎坑, 3日香

水晶宮

...

抵,如果用的話,大多數玩個幾月就唔用,亦有好多好勤力

男爵府

有osim💛

男爵府

初頭會用,然後就變成一張普通椅!

大宅

回覆樓主:

有,已經少按同阻定

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

TiffChan 發表於 18-12-30 22:21
有。依家按緊 我個筋膜炎都係用左佢醫返好

男爵府

一年前買咗張小天后, 我當梳化坐(因我怕痛), 老公同仔會按, 一星期兩三次

男爵府

...

我諗我同你係同一部,我覺得好正,我同C6晚晚排着隊用。不過佢唔係太夠力,可能我好受得力。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我都想换ogawa, 之前睇過3萬幾,舒服過osim. 但仲未壞又三心二意

大宅

drumay 發表於 18-12-31 13:57
我諗我同你係同一部,我覺得好正,我同C6晚晚排着隊用。不過佢唔係太夠力,可能我好受得力。
...

係味細部售個?買左幾耐?

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

我有奧嬋,我老豆買的,佢日按夜按,都幾年了,我間中按下,我只肩頸倦,但我覺得唔夠力,不過我勁受力.... 所以我都係鐘意出去按
大事化小, 小事化毛.........

水晶宮

回覆樓主:

我部 ogawa 已好多年。初頭我唔識欣賞, 到近一年我幾乎日日按起碼30 min. 我想 trade in 換部新, 可惜老公唔比。

男爵府

ssppeert 發表於 18-12-31 22:19
係味細部售個?買左幾耐?

係呀細嗰部。暑假買的,我買嗰陣仲送埋個腳嘅按摩機。

首頁
23456...7

尾頁

跳至