各位媽媽既BB比邊個揍/準備比邊個揍? 自己阿媽/99/姐姐?

lhc2018
|
如題~
Nbs
|
姐姐。
自己返4 日工。
lhc2018
|
Nbs 發表於 18-12-31 08:43
姐姐。
自己返4 日工。

6299 無要求揍孫?
chonglulu
|
呀媽+姐姐
Nbs
|
lhc2018 發表於 18-12-31 12:25
6299 無要求揍孫?

無,無要求湊無要求一齊住。我由有左到結婚到之後既野都同老公安排好晒,唔需要佢地參與意見或幫手。佢地淨係負責玩。
發達喇
|
回覆 lhc2018 的帖子

我會比姐姐湊
lhc2018
|
Nbs 發表於 18-12-31 14:18
無,無要求湊無要求一齊住。我由有左到結婚到之後既野都同老公安排好晒,唔需要佢地參與意見或幫手。佢地 ...

真係好好彩丫你..我6299成日喉住我個B,成日借啲意就叫我放個B去佢地屋企(而家姐姐阿媽睇住)
lhc2018
|
發達喇 發表於 18-12-31 16:59
回覆 lhc2018 的帖子

我會比姐姐湊

明智
lhc2018
|
chonglulu 發表於 18-12-31 13:52
呀媽+姐姐

Nbs
|
lhc2018 發表於 18-12-31 23:02
真係好好彩丫你..我6299成日喉住我個B,成日借啲意就叫我放個B去佢地屋企(而家姐姐阿媽睇住)
...

唔想的話,直接拒絕,或者搵bb 過橋話佢難湊/ 得姐姐湊到/ 生保地方會發癲等等。。。
我工人返鄉下放假時,我 99 都試過試探甘同bb (兩歲半)講過一句 "嫲嫲嚟湊你好無呀?" 我無應佢,佢亦無再問。事實佢都知我女難湊的,佢唔係湊開一定搞唔掂。
lhc2018
|
Nbs 發表於 18-12-31 23:11
唔想的話,直接拒絕,或者搵bb 過橋話佢難湊/ 得姐姐湊到/ 生保地方會發癲等等。。。
我工人返鄉下放假時 ...

唔回應真係最好哈哈~佢地係咁講我都當聽唔到..如果到佢地手..中途話比返姐姐揍都幾難
lhc2018
|
Nbs 發表於 18-12-31 08:43
姐姐。
自己返4 日工。

姐姐揍有問題都出得聲話
kmbb519
|
lhc2018 發表於 18-12-31 23:02
...

我未生之前都好似你咁諗,好驚99黎霸住,打算自己一手一腳湊,好彩99無要求湊,但我自己湊左2個月之後,我真心頂唔順,直頭.....求佢黎幫我咁滯 好彩99又好樂意幫手
Desiree_yi
|
lhc2018 發表於 18-12-31 04:24
如題~

呀媽 ,信得過 ,意見不合又可以攤開黎傾