自由報料

跳至

首頁
12345...15

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

flora 發表於 18-12-31 20:48
喜歡隨便攞

我都送左張泡芙比jm

仲有張魚尚

Hi! 我有MAXI奬賞/禮券送俾你!
https://apps-prd.maxi-hk.com/l?c=dssC5lFEDJX
«魚尚»惠顧滿HKD60,送日式飯糰1個 (價值$10-$12)

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

回覆樓主:

我發覺美心送好多吾等使/吾啱用coupon,$300才抽一次,買月餅又冇得儲,好似冇心送,有幾多人真係抽到$1000美食現金券/免費美食 ,最多真係抽到美心快餐啫喱一杯

男爵府

theclacheng 發表於 18-12-31 21:09
我發覺美心送好多吾等使/吾啱用coupon,$300才抽一次,買月餅又冇得儲,好似冇心送,有幾多人真係抽到$1000 ...

我抽過美心香港地既乾炒牛河,雞扒飯,豬扒飯,MX 既早餐/tea 粉麵,啫哩,美聯儲$100晚市劵。。。

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

flora 發表於 18-12-31 17:48
我都有呀!但唔識點post link

我想要龍蝦湯通粉

伯爵府

yyyy.mama 發表於 18-12-31 21:13
我抽過美心香港地既乾炒牛河,雞扒飯,豬扒飯,MX 既早餐/tea 粉麵,啫哩,美聯儲$100晚市劵。。。
...

嘩,你係美心消費力好高,我好少抽到好野

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yyyy.mama 發表於 18-12-31 21:13
...

嘩! 好豐富喎! 我仲蝕左比佢
放下自在

男爵府

theclacheng 發表於 18-12-31 21:15
嘩,你係美心消費力好高,我好少抽到好野

我公司食飯多數都美心集團,同同事一人儲一次

男爵府

cattz288 發表於 18-12-31 21:18
嘩! 好豐富喎! 我仲蝕左比佢

但其實我都成日抽到d 用唔著既,好似元氣,我唔食的。。。

伯爵府

yyyy.mama 發表於 18-12-31 16:58
應該click 條link 就拎到,但應該只可拎1次,拎左既講聲我知就ok 啦,新年快樂~

以優惠價$160 購買美心甜 ...
請問要入員工編號糸咩?

男爵府

Freedomfish 發表於 18-12-31 21:36
請問要入員工編號糸咩?

Me

大宅

回覆樓主

Hi! 我有MAXI奬賞/禮券送俾你! :p 《元気寿司》免費元気寿司迷你泡芙1客 (共4件) https://apps-prd.maxi-hk.com/l?c=dszY8Z3A6vA

男爵府

2024年龍年勳章 減齡達人勳章

應該click 條link 就拎到,但應該只可拎1次,拎左既講聲我知就ok 啦,新年快樂~

Hi! 我有MAXI奬賞/禮券送俾你! :p
《元気寿司》免費元気寿司迷你泡芙1客 (共4件)
https://apps-prd.maxi-hk.com/l?c=dsTBbFjzoXi

子爵府

想dl美心app,係咪即係美心西餅app?thank

男爵府

ansonbbb 發表於 19-1-1 07:32
想dl美心app,係咪即係美心西餅app?thank

https://www.hkejetso.com/2018/04/06/maxi-member-app-800-coupon/

員工number 係 me

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yyyy.mama 發表於 19-1-1 09:42
https://www.hkejetso.com/2018/04/06/maxi-member-app-800-coupon/

DL唔到

男爵府

lovebobo 發表於 19-1-1 11:25
DL唔到

http://www.maxi-hk.com/?wtsf

要用手機喎。。。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yyyy.mama 發表於 19-1-1 11:26
http://www.maxi-hk.com/?wtsf

要用手機喎。。。

我用手機呀,click左冇反應

男爵府

lovebobo 發表於 19-1-1 14:09
我用手機呀,click左冇反應

咁奇?我最近先download 過。。。或者要問下美心了

象牙宮

yyyy.mama 發表於 19-1-1 09:42

謝謝樓主! dl多次個app, 卒之無彈喇
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-1-1 18:18
謝謝樓主! dl多次個app, 卒之無彈喇

首頁
12345...15

尾頁

跳至