有睇相師傅介紹嗎?

siu_lo
|
今日去左黃大仙睇黃師虎,明明1早講睇8字流年,結果用ipad電腦開我個盤出黎講得性格講埋d大路野,心諗呢d我自己上網搵都有啦洗咩睇佢姐 ,講左唔夠5分鐘就講完問我有咩想知,我同佢講我係睇流年,結果唔夠5分鐘就接電話接whatspp。最後講返正題話我考試運邊個月唔好,我畢左業n年啦講咩考試R哂頭,問我有姻緣未,其實我已經結左婚生埋小朋友)講多2句叫我經常著紅色底底就會好了,好似好趕時間咁,差唔多喇今日就收你800+600啦,1400得喇!
siu_lo
|
其實佢只講左上半年,我話我明明見你網上寫流年600既?佢立即發哂難乍,阿姐你睇8字+流年咪800+600囉,我問佢咁你唔係用8字睇我流年係用咩睇?!8字係包括算d咩野,流年又係睇d咩?如果價錢有唔同應該我1坐底就同我講囉!佢立即唔答只係勁大聲鬧我個人"or gor"又剩,收你600就唔洗同你講咁多野啦又教你呢樣個樣! 追出門口同對面鋪隔離鋪師傅指住我黎鬧鬧鬧成個癲佬咁,真係貼錢買難受!600蚊我當破財。 希望各位介紹有品既師傅,打手唔該閃邊,我知呢度好多! !
koko911111
|
黃晉虎之前睇過,完全唔準,又唔知點解有咁多人搵佢
小琪
|
黃大仙我搵開陳師傅,超準又好人,真係好感激佢指點迷津,每年都會搵佢睇流年運程!
小琪
|
回覆 koko911111 的帖子

好多名過其實
JD930
|
小琪 發表於 19-1-24 14:33

好多名過其實

koko911111
|

好多名過其實

唔太明你甚麼意思
小琪
|

名氣大過事實
koko911111
|
小琪 發表於 19-1-24 18:20

名氣大過事實

係佢賣廣告賣得好啫
小琪
|
所以識包裝好重要
maylmm
|

好多名過其實
係, 之前哩度d jm介紹雲姑, 嘩, 鄉音重不特止 (我只聽倒三成), 俾亞女八字佢睇, 講到佢天上有地下無咁制, 事實性格同讀書方面唔準, 將來老公仔女我就唔知. 聽咗一陣真係想走人

friend07
|
黃大仙我搵開陳師傅,超準又好人,真係好感激佢指點迷津,每年都會搵佢睇流年運程! ...

Pls pm, thx.
小琪
|
回覆 friend07 的帖子

已覆
sfuhsg
|
小琪 發表於 19-1-29 22:32
回覆 friend07 的帖子

已覆

jm,請問可以pm我嗎?我2公婆真係黑到暈
小琪
|
回覆 sfuhsg 的帖子

Pls check
小琪
|
我介紹親搵陳師傅,佢地都話好準,另外佢會好正能量講解決方法,所以我好信佢👍
maylmm
|
小琪 發表於 19-2-9 11:12
我介紹親搵陳師傅,佢地都話好準,另外佢會好正能量講解決方法,所以我好信佢👍 ...
介紹埋俾我吖, 唔該

小琪
|
回覆 maylmm 的帖子

pls check
Loklok0023
|
我介紹親搵陳師傅,佢地都話好準,另外佢會好正能量講解決方法,所以我好信佢👍 ...

可以pm我嗎?thx
aeris078
|

Pm me pls