網購天地

跳至
[淘寶] 氣炸鍋

首頁

尾頁

大宅

大家有無好用既氣炸鍋推介下?

大宅

Winniebabe 發表於 19-1-1 01:58

山本好用

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

UP
ToBy GiNNy VinCent

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

我都係用山本..

伯爵府

想問問,我都想買一個送俾朋友,因為佢單身一個人,又鐘意食焗雞亦,如果淘一個山本俾佢會唔會好cheap呀
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

大宅

吉爾曼

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

iameunice 發表於 19-2-19 10:17
吉爾曼

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

回覆 green1apple 的帖子

冇話CHEAP唔CHEAP架.
不過我覺得你首要問下你朋友介唔介意用大陸電器先,因為有D人真係會好驚爆炸漏電架。

複式洋房

回覆樓主:

吉尔曼6代空气炸锅家用智能无油大容量多功能汽电砸锅机新款特价【包邮】
【在售价】218.00元
【券后价】178.00元
【下单链接】https://m.tb.cn/h.3vgKWWi
-----------------
复制这条信息,¥kT9pbuWg7el¥ ,打开【手机淘宝】即可下单

翡翠宮

green1apple 發表於 19-2-19 10:01
想問問,我都想買一個送俾朋友,因為佢單身一個人,又鐘意食焗雞亦,如果淘一個山本俾佢會唔會好cheap呀 ...

單身細細部得啦,呢部九陽我同事買咗,有三色選擇。標價¥299,識玩的話,領券中心搵微信朋友助力攞張300減20券,再買多1蚊平20。呢期京東直送香港自取點包郵。

https://item.m.jd.com/product/6235754.html

象牙宮

不想用氣炸煱,可以用:

家用双面加热电饼档煎饼锅 加深加大烙饼机 自动断电

功能: 烤 炸 炒 烙 煎 焗  

不粘锅,涂层少量油就是。特别好清洗。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

呢度好多人都係用呢隻山本架 :
https://detail.tmall.com/item.htm?id=557237907252

首頁

尾頁

跳至