興趣嗜好

跳至

首頁
12345...24

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

coo1068 發表於 19-1-1 23:07
我又分享下,不過好細過發生,我係聽到喊聲其中一個
小學全班罰留堂,課室係女廁隔 ...

好恐怖

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

twotigers 發表於 19-1-2 00:52
日間都有㗎,唔一定夜晚

我friend有陰陽眼,佢同我住同一屋苑,佢都話日光日白都見到屋苑附近有

用戶要求終止服務

coo1068 發表於 19-1-2 08:13
未呀五點幾

講開又講,我仔小學時又喺黃昏五點幾喺學校樓睇見到

珍珠宮

tsung 發表於 19-1-2 18:42
我friend有陰陽眼,佢同我住同一屋苑,佢都話日光日白都見到屋苑附近有
...

你朋友見果啲恐唔恐怖?我見果啲(眼尾)係普通人樣

珍珠宮

tsung 發表於 19-1-2 18:43
...

虫虫,講嚟聽下

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

tsung 發表於 19-1-2 18:38
即喺惡曬航空

細細聲講好嗱,仲講左某幾間酒店我知啊,有台北,美國,最出名果間係大阪,娜娜說大阪反而感覺唔恐怖,而其餘兩間就

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

tsung 發表於 19-1-2 18:43
...

我剛剛係#39分享既中學故事,時間都係大約五點幾六點,係真人真事,你仔仔見到咩野啊?

翡翠宮

twotigers 發表於 19-1-2 19:47
你朋友見果啲恐唔恐怖?我見果啲(眼尾)係普通人樣

你通常係邊啲地方會見到?

珍珠宮

mariefish 發表於 19-1-2 20:08
你通常係邊啲地方會見到?

寫字樓,屋企

用戶要求終止服務

mariefish 發表於 19-1-2 20:06
我剛剛係#39分享既中學故事,時間都係大約五點幾六點,係真人真事,你仔仔見到咩野啊?
...

話説當年我仔小學三年級讀下午校,在某個冬天的黃昏約六點,佢臨放學前去洗手間,就喺樓梯口見到⋯⋯一位上身透明,下身清楚見到著住佢學校pe褲嘅"人"企喺樓梯附近,阿仔嚇到立刻跑回課室

用戶要求終止服務

twotigers 發表於 19-1-2 20:44
寫字樓,屋企

你有陰陽眼?

用戶要求終止服務

mariefish 發表於 19-1-2 20:03
細細聲講好嗱,仲講左某幾間酒店我知啊,有台北,美國,最出名果間係大阪,娜 ...

可否分享多d?

珍珠宮

tsung 發表於 19-1-2 21:42
你有陰陽眼?

唔係,陰陽眼係成日見,我係偶然見

用戶要求終止服務

twotigers 發表於 19-1-2 19:48
虫虫,講嚟聽下

講咗
另一次又喺我仔見到,果時佢大約五歲,暑假帶佢去澳門玩,當年住威尼b人酒店⋯

珍珠宮

tsung 發表於 19-1-2 18:38
即喺惡曬航空

多數係

用戶要求終止服務

威尼b人酒店房間好大,喺寢區附近落一級有起坐間,當中有張大梳化⋯
我仔第二朝早同我哋講,昨晚佢半夜醒咗,見到一位"叔叔"坐咗喺梳化上面

用戶要求終止服務

twotigers 發表於 19-1-2 21:45
唔係,陰陽眼係成日見,我係偶然見

我仔同你一樣

珍珠宮

mariefish 發表於 19-1-2 20:03
細細聲講好嗱,仲講左某幾間酒店我知啊,有台北,美國,最出名果間係大阪,娜 ...

台北果間肯定係君X,有兩張符果間

珍珠宮

tsung 發表於 19-1-2 21:49
威尼b人酒店房間好大,喺寢區附近落一級有起坐間,當中有張大梳化⋯
我仔第二朝早同我哋講,昨晚 ...

第2朝馬上退房

翡翠宮

twotigers 發表於 19-1-2 20:44
寫字樓,屋企

咁咪時常都見到
不過你講眼尾見到,我諗起眼一毛有飯粒既故事

首頁
12345...24

尾頁

跳至