興趣嗜好

跳至

首頁
23456...24

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

tsung 發表於 19-1-2 21:41
話説當年我仔小學三年級讀下午校,在某個冬天的黃昏約六點,佢臨放學前去洗手間,就喺樓梯口見到⋯⋯一位 ...

見到PE褲 仔仔大個左係咪會少左見到?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

twotigers 發表於 19-1-2 21:52
第2朝馬上退房

好彩只book一晚

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mariefish 發表於 19-1-2 21:58
見到PE褲 仔仔大個左係咪會少左見到?

喺呀,同一間學校嘅pe褲
近年唔再聽佢提啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

twotigers 發表於 19-1-2 21:50
台北果間肯定係君X,有兩張符果間

娜娜唔係話呢間,佢好似係話'豬兜', 猛程度係同事們多數都玩通宵唔敢瞓

而美惡果間,就係世貿附近,冇講全名我知娜娜話呢間係佢個人感覺陰森,沒聽到傳聞

翡翠宮

防盗眼

呀正小時候曾經住新界某個歷史悠久屋苑,這屋苑特式係比較矮,目測只得大約十幾層,呀正住低層走廊盡頭的單位,有一個晚上當呀正全家人看電視期間,門鐘響了,呀正去看看是誰,透過防盗眼,呀正見到門外走廊中,有一個伯伯正在向著他家門前行,一直行一直行,短短幾尺路程,伯伯就好像原地踏步地一直前行,卻永遠沒能到達呀正家門,呀正心知不妙,就裝作沒事發生地跑回睡房,找呀哥閒談定驚

tsung    發表於 19-1-6 19:55

珍珠宮

mariefish 發表於 19-1-2 21:54
咁咪時常都見到
不過你講眼尾見到,我諗起眼一毛有飯粒既故事

係咩故事

珍珠宮

mariefish 發表於 19-1-4 02:44
防盗眼

呀正小時候曾經住新界某個歷史悠久屋苑,這屋苑特式係比較矮,目測只得大約十幾層,呀正住低層走廊 ...

力圓邨?

翡翠宮

twotigers 發表於 19-1-4 10:20
係咩故事

好似話消防員,好驚,因全日眼尾都有個白影跟住 最後話係有粒飯痴左係眼睫毛果度

翡翠宮

twotigers 發表於 19-1-4 10:21
力圓邨?

我去過一次,忘了個名,唔係邨啊,係私樓,叫咩咩閣,以前有個水池有啲錦鯉

呀正成日話屋企有鬼,我去度又覺得幾舒服啊間屋

珍珠宮

mariefish 發表於 19-1-4 10:34
好似話消防員,好驚,因全日眼尾都有個白影跟住 最後話係有粒飯痴左係眼睫毛果度
...

吓 ,食飯食到粒飯癡住眼睫毛

珍珠宮

回覆樓主:

讀中學考試果陣,第2日考中史,阿玲前一晚讀通宵,讀到凌晨兩點,阿玲覺得攰,諗住合埋眼休息一陣,點知瞓著左,瞓瞓下突然聽到有把女聲喺佢右耳尖叫,把聲唔係玲媽,阿玲被尖叫聲嚇醒左,佢望下父母間房,當時阿玲父母瞓緊覺,所以更加肯定唔係玲媽,阿玲望下個鐘,弊!已經3點,好彩把女聲尖叫嚇醒佢,如果唔係瞓到天光就弊,阿玲當然知咩事,佢喺心度同把女聲講唔該,然後繼續刨書。

用戶要求終止服務

twotigers 發表於 19-1-4 10:55
讀中學考試果陣,第2日考中史,阿玲前一晚讀通宵,讀到料凌晨兩點,阿玲覺得攰,諗住合埋眼休息一陣,點知 ...

好心鬼

珍珠宮

tsung 發表於 19-1-4 15:41
好心鬼

鬼生前係人,如果佢本身係好人,死咗就會係好鬼

tsung    發表於 19-1-4 18:56

翡翠宮

twotigers 發表於 19-1-4 10:55
讀中學考試果陣,第2日考中史,阿玲前一晚讀通宵,讀到凌晨兩點,阿玲覺得攰,諗住合埋眼休息一陣,點知瞓 ...

溫馨提示

tsung    發表於 19-1-4 18:56

珍珠宮

mariefish 發表於 19-1-4 17:42
溫馨提示

鬼可以做鬧鐘

翡翠宮

twotigers 發表於 19-1-4 19:32
鬼可以做鬧鐘

你留為己用,千祈唔好借比我用

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

……

tsung    發表於 19-1-6 19:56

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 19-1-6 01:15
竟然有鬼古
hi everybody
...

你好番晒未呀?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mariefish 發表於 19-1-6 01:22
你好番晒未呀?

……

tsung    發表於 19-1-6 19:56

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 19-1-6 01:24
未,昨被人傳染。今早喉嚨痛、頭痛,晏晝瞓咗七個鐘,而家好好多。 謝謝關心
...

咁你快啲好番來交貨啦(講笑咋)
天氣好飄忽啊,小心身體

首頁
23456...24

尾頁

跳至