想生BB

跳至

首頁
12345...13

尾頁

別墅

ilovebaba 發表於 19-1-3 11:43
我想,但係唔敢

唔敢x2

男爵府

回覆樓主:

等bingo你哋有冇照做家務例如拖地?

別墅

cheers_iris 發表於 19-1-3 16:54

我有呀,唔做都唔代表一定得,但會小心啲囉。

男爵府

ilovebaba 發表於 19-1-3 17:10
我有呀,唔做都唔代表一定得,但會小心啲囉。

咁又係,又唔知有冇,冇理由一路keep住唔做嘢
不過拖完地凝住條腰有啲攰

複式洋房

13/12 M 第一日~ 今朝8點 子宮 抽搐左接近1分鐘..比M痛更痛... 之後就少少抽抽地 5分鐘 之後無事....唔知係咪着床痛..而家 囉囉攣 PS. 好勤力 23 , 25, 27, 30 /12 都有做....

男爵府

yan14371437 發表於 19-1-4 11:30
13/12 M 第一日~ 今朝8點 子宮 抽搐左接近1分鐘..比M痛更痛... 之後就少少抽抽地 5分鐘 之後無事....唔知係 ...

我琴日腰同埋patpat附近嘅位置都抽痛左幾下

大宅

大家紅d咩情況...

男爵府

回覆樓主:

btw, 平時m前大約十日八日左右, 已經有胸脹痛嘅感覺, 但而家都未有, 會唔會有機會bingo呢?

男爵府

Hello你好 發表於 19-1-4 12:40
大家紅d咩情況...

我冇用呢啲check

複式洋房

cheers_iris 發表於 19-1-4 12:42
btw, 平時m前大約十日八日左右, 已經有胸脹痛嘅感覺, 但而家都未有, 會唔會有機會bingo呢?
...

我而家係脹同軟~平日M 前係 脹 同實實地~ 唔知有冇錯覺

男爵府

13/12 M 第一日~ 今朝8點 子宮 抽搐左接近1分鐘..比M痛更痛... 之後就少少抽抽地 5分鐘 之後無事....唔知係 ...

如果要再努力,可以努力到幾多號?

複式洋房

cheers_iris 發表於 19-1-4 13:53
如果要再努力,可以努力到幾多號?

最後做係 30/12 因為再做都無咩用....而家得個等字

對上一次化學左...... DD 驗到有 連續幾日都驗到有 用唔同牌字....DD +10 就流血... 之後就無左...

男爵府

cheers_iris 發表於 19-1-3 16:54

運動同家務都會做㗎
坐定定乜都唔做都未必中,希望可以平常心看待
雖然成日羅羅彎咁…但心急都急唔黎

別墅

我29打破卵針 30,31都有dodo 琴晚開始m痛 痛到而家仲痛緊 又有d黃色分泌 打去問醫生又話正常 唔會咁快M到掛 好失落

男爵府

yan14371437 發表於 19-1-4 14:01

對上一次化學左...... DD 驗到有 連續幾日都驗到有 用 ...

ohoh! 可惜呀

別墅

yan14371437 發表於 19-1-4 14:01

對上一次化學左...... DD 驗到有 連續幾日都驗到有 用 ...

我10月都係咁......好傷心

複式洋房

ilovebaba 發表於 19-1-4 14:34
我10月都係咁......好傷心

同期丫... 我 九月果次中 ~十月化學...~今個月加油 ~!

別墅

yan14371437 發表於 19-1-4 14:50
同期丫... 我 九月果次中 ~十月化學...~今個月加油 ~!

我真係去左醫院,醫生照左話無

複式洋房

ilovebaba 發表於 19-1-4 16:09
我真係去左醫院,醫生照左話無

我一出血就去照... 佢個好細... 五日後去就話 好乾淨咩都無了.... 好失望呢

別墅

我都係1月10日DD呀......真係好緊張.......已經努力咗幾個月喇....

呢2日都曾經見到有黃色分泌物,每次都係DD前先見到,你地知唔知有咩原因呀?係唔係見到黃色分泌就即係唔成功喇?

今日仲見到一次米白色分泌身有少少血,仲以為有機會係著身血,但上個月都見過一次咁樣但M小姐都嚟咗....

首頁
12345...13

尾頁

跳至