定期

BEBE913
|
想問而家邊間定期最高回報?十萬,三個月至一年
vivianlee0403
|
港幣定人民幣?
我31/12喺恆生用新資金做咗一年港幣定期有2.15%
hoiyiuma
|
BEBE913 發表於 19-1-2 10:50

我都想知
chupachup
|
BEBE913 發表於 19-1-2 10:50

中信 apps 開戶口,10萬(上限)3個月3.8厘
lalawowo
|
chupachup 發表於 19-1-3 09:40

Hkd?
琋琋媽媽
|

港幣/人仔 ?
kiuzoe
|

係咪每個人只可做一次?
就算再入新資金都唔計?是嗎?
Ps. 2個月前已做,
mvshop8888
|
我想定澳元
chupachup
|
lalawowo 發表於 19-1-3 09:46
Hkd?

yes hkd
chupachup
|
琋琋媽媽 發表於 19-1-3 09:57
港幣/人仔 ?

hkd
chupachup
|
kiuzoe 發表於 19-1-3 11:24
係咪每個人只可做一次?
就算再入新資金都唔計?是嗎?
Ps. 2個月前已做,

是,1次
YKU_123
|

港幣3個月3.8厘好吸引

babycam
|
中銀「Happy 2019高息定期存款」
3個月 - 2%
6個月 - 2.28%
12個月 - 2.5%
https://www.bochk.com/tc/deposits/promotion/timedeposits.html

babycam
|

大家有無懷疑過呢個高息定期條件係限額一次性10萬存3個月, 似吾似以高息吸引新客戶賣個人資料比佢地?
十分鐘
|
babycam 發表於 19-1-4 13:53
大家有無懷疑過呢個高息定期條件係限額一次性10萬存3個月, 似吾似以高息吸引新客戶賣個人資料比佢地?
...

似,其實變成錢,得950
cp2004
|
回覆 babycam 的帖子

CCB asia , HK$ 3months 2.05%, 6months 2.5% yesterday

1M's account with Visa card
banbanmm
|
招商永隆三個月2.2,不設最低存款額
msmchan
|
banbanmm 發表於 19-1-4 14:43
招商永隆三個月2.2,不設最低存款額
今日入票, 要星期一下午四點先用得, 每日不同, 要星期一再留意
banbanmm
|
msmchan 發表於 19-1-4 14:59
今日入票, 要星期一下午四點先用得, 每日不同, 要星期一再留意

正確,而且招商要用app做,做前要先在app中取優惠券。
Agnes_wcm
|
cp2004 發表於 19-1-4 13:57
回覆 babycam 的帖子

CCB asia , HK$ 3months 2.05%, 6months 2.5% yesterday

有無介紹人 新户 出糧 新資金 回贈?