自由報料

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

worldpeace 發表於 19-2-22 13:13
如果小朋友不在港,我可以上網幫佢續証嗎?咁佢返香港用舊証可以入境嗎?
...
可以呀, 拎証有兩三個月時間
放下自在

侯爵府

NGGIGI8881 發表於 19-1-2 11:33
請問小朋友續証要帶咩文件,只知要帶出世紙(正,副本),手冊,重有冇其他文件需要? ...

手冊呀

子爵府

續証應該可以, 但攞正應該要本人到取

仲有護照有效期要有半年, 航空公司會check, 如果唔夠半年…怕佢唔比你上機

大宅

ry 發表於 19-2-21 16:29
你 upload 相冇問題咁勁 ,我之前幫屋企人攪咗好耐(最初 upload 完都冇話唔得,後來攪攪吓又話唔啱 ...

高像素啱就可以upload㗎啦

大宅

回覆樓主

請問續證後的護照號碼係咪吾同左?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

vickies 發表於 19-2-24 13:18
請問續證後的護照號碼係咪吾同左?

放下自在

首頁

尾頁

跳至