色斑真係好麻煩

yukiaf
|
已經有搽防曬,但係塊面d色斑都係一達達,好肉酸,又唔想成日化妝遮瑕...有咩方法可以解決呢?
yannychan153
|
yukiaf 發表於 19-1-2 12:35
已經有搽防曬,但係塊面d色斑都係一達達,好肉酸,又唔想成日化妝遮瑕...有咩方法可以解決呢? ...

知唔知係咩色斑, 因為色斑都有好幾隻, 我就3種齊哂

rosasa40
|
好似話皮秒係得嘅
lawgabbi
|
rosasa40 發表於 19-1-2 15:06
好似話皮秒係得嘅
皮秒個啲係有效(打個陣),但係價錢好貴同埋要持續去打
babicooo
|
色斑多數都係身體入面荷爾蒙嘅問題,可能要搵中醫調理一下
maymeibb7
|
回覆 yukiaf 的帖子

jm可以試下飲葉翠翠介紹嘅滴雞精...我自己飲過都幾有效, 皮膚會好左, 不過你要俾耐性飲一段時間呢個係真

imhsewife
|
最快有效一定係打laser 呢家皮秒都好平 我打幾次已經清左八成
yukiaf
|
maymeibb7 發表於 19-1-3 16:17
回覆 yukiaf 的帖子

jm可以試下飲葉翠翠介紹嘅滴雞精...我自己飲過都幾有效, 皮膚會好左, 不過你要俾耐性 ...
請問呢隻滴雞精幾錢?
yukiaf
|
imhsewife 發表於 19-1-3 20:30
最快有效一定係打laser 呢家皮秒都好平 我打幾次已經清左八成
但我好怕去呢d地方會俾人sell,聽得太多負面comment
littlebabymami
|
去打皮秒打走佢就可以啦
泰靚媽
|
yukiaf 發表於 19-1-2 12:35
已經有搽防曬,但係塊面d色斑都係一達達,好肉酸,又唔想成日化妝遮瑕...有咩方法可以解決呢? ...

我每個月1次去drview做facial+打m22,全面嫩膚加打色斑
irisw
|
泰靚媽 發表於 19-1-14 01:16
我每個月1次去drview做facial+打m22,全面嫩膚加打色斑

想知dr view 會唔會好hardsell?
Facial+m22 大約幾錢一次?
issactmaria
|
Pico 真係對清斑唔錯,特別係深層斑!
betty886
|
打去斑針,皮秒打過一次反黑得超勁,想整返好反而仲衰多幾斤重