有無人睇過盧乃本醫生?

kathysosog
|
有無人睇過盧乃本醫生產檢?
可以分享下感受嗎?
MokFuMaMa
|
kathysosog 發表於 19-1-2 18:11
可以分享下感受嗎?

Dr Lo真係好好,好細心好好人!同埋佢經驗好豐富,依家好多出名既婦產科醫生都係佢徒弟,所以好多私家既護士都係搵佢做產檢或者有咩婦科問題都係搵佢。不過佢近年都唔接生,同埋依家好似唔接產科新症,除非識人。你可以打去荃灣港安到問下!
kathysosog
|
MokFuMaMa 發表於 19-1-2 18:28
Dr Lo真係好好,好細心好好人!同埋佢經驗好豐富,依家好多出名既婦產科醫生都係佢徒弟,所以好多私家既護 ...

我都係聽舊同事介紹 , 佢依加起尖沙咀有診所 可以做產檢 .. 我Book 左月尾去試下 . 佢每次檢查會吾會好趕咁嫁? 因為我之前睇果位醫生 比我感覺好趕時間咁 搞到我原本準備左既問題都忘記左問 haha
|

好好 前年有搵佢產檢

肥虎虎
|
kathysosog 發表於 19-1-2 18:33
我都係聽舊同事介紹 , 佢依加起尖沙咀有診所 可以做產檢 .. 我Book 左月尾去試下 . 佢每次檢查會吾會好趕 ...

其中一位係揾盧醫生產檢
接收唔做,但產檢照接
MokFuMaMa
|
我都係聽舊同事介紹 , 佢依加起尖沙咀有診所 可以做產檢 .. 我Book 左月尾去試下 . 佢每次檢查會吾會好趕 ...

唔會好趕嫁!盧醫生真係超級好!
Miis
|
可以分享下感受嗎?

盧醫生好好咖 又有經驗又細心 你有問題即管問 佢都會細心解答
邱優
|
盧醫生超好,我細佬係佢接生,我家姐大肚搵佢產檢,我媽咪子宮有事都係搵佢做手術。我有左bb想搵佢產檢,但係地點唔近我。。我又成日暈所以無搵佢產檢。
kathysosog
|
邱優 發表於 19-1-3 01:15
盧醫生超好,我細佬係佢接生,我家姐大肚搵佢產檢,我媽咪子宮有事都係搵佢做手術。我有左bb想搵佢產檢,但 ...

咁多好評 我都book 左佢產檢
musiccisum
|
佢仲有接生咩 之前聽過話佢淨係做產檢
邱優
|
kathysosog 發表於 19-1-3 11:57
咁多好評 我都book 左佢產檢

係呀⋯⋯你可以放心呀
朱豬寶寶
|

你好 可唔可以碑盧醫生尖沙咀診所電話我啊 非常需要 唔該你(emoji)
Ribbie
|
可以分享下感受嗎?

雖然我唔係產檢,但我搵佢做過婦科手術,
佢個人超級細心,當時我要隔日洗傷口,佢手勢又好好,又成日叫我唔駛擔心,佢既對答係會令到你好安心
做完手術佢仲比左私人number我,叫我有咩唔舒服可以隨時搵佢
( 同埋當年我媽咪兩胎接生都係搵佢,姐係我都係佢親手拎出黎)
朱豬寶寶
|
邱優 發表於 19-1-3 21:30
係呀⋯⋯你可以放心呀

你好 我想問你有無盧醫生 尖沙咀診所電話啊 我想穩距產檢啊 唔該你
rubyjack
|
盧醫生真係好好!好細心好有耐性,你問咩佢都會盡力解答!一定唔會覺得佢趕,佢真心關心你幫你諗!幾年前搵佢做產檢,我bb大碼,我好淆底,但佢一直鼓勵我順產,佢不嫌我煩分析比我聽,係佢比勇氣我去試!到最後bb頭仔唔岩位真係生唔到轉緊急開刀我爆喊,佢好溫柔咁安慰我,收到醫院單果陣我發現仲要無收我轉緊急開刀嘅醫生費!佢開刀手勢一流,條疤只係一條好幼嘅線完全唔覺眼!可惜今胎已經無得搵佢開刀!但真心覺得幸運第一胎搵左佢!