親子旅遊

跳至
[中國] 觀瀾湖問題  

首頁

尾頁

大宅

yanduckduck 發表於 19-1-15 10:59
你呢間係深圳,我住嘅係東莞。你果間要加幾多住套房?

加rmb 1600

珍珠宮

ivylui 發表於 19-1-13 20:09
想知詳情,謝謝!新年去會唔會無野玩,出面食店會開嗎?

我都計劃緊連29去
唔知會唔會唔開

大宅

Fiona0310 發表於 19-1-5 20:13
我book左新年深圳觀瀾湖,你可以pm我

想知詳情,可pm我嗎?謝謝(emoji)(emoji)

侯爵府

2024年龍年勳章

Fiona0310 發表於 19-1-15 11:59
附近有幾個埸商場好多野食,好似話夜宵都好多,不過吾知新年開吾開(emoji)
...

係東莞果邊酒店定深圳果邊酒店?

複式洋房

my-baby 發表於 19-1-16 12:09
係東莞果邊酒店定深圳果邊酒店?

系深圳果邊酒店有的商場

大宅

bunbun1972 發表於 19-1-3 12:01
大家好!諗住今年復活節去東莞觀瀾湖度住3日2夜,我上過官網睇有d親子package,又睇過d網站又有得訂,想問下 ...

官網最平 ,你add佢地微信直接訂 , 有人同你follow , 我剛訂完2號去東莞 , 因為深圳去過2次
Lilypie Baby Ticker

大宅

yanduckduck 發表於 19-1-5 17:09
我10月訂,聖誕去,天貓及微信及酒店cs嘅package套票一樣,聖誕本身要加$300,但最平房型已滿,天貓及微信 ...

想問吓東莞嗰間check in係咪要比晒所有有証件登記㗎

大宅

bobokong 發表於 19-1-22 22:08
想問吓東莞嗰間check in係咪要比晒所有有証件登記㗎

唔洗,只要信用卡號碼

大宅

欣媽媽 發表於 19-1-22 14:57
官網最平 ,你add佢地微信直接訂 , 有人同你follow , 我剛訂完2號去東莞 , 因為深圳去過2次
...

咁哪邊好玩d?

大宅

Pangel 發表於 19-2-5 23:15
咁哪邊好玩d?

我和c6都覺得東莞舒服喲,因為人不多,遊戲室或在園內行都不會好嘈。地方大環境靚。不過如果第一次去觀瀾,當然玩左深圳那間自啦,因為酒店去mh mall 近啲。
但如有jm會去東莞既話,我建議臨上專車前,買定飲品或杯面小食.... 因為東莞園內只有細既飲料counter 而且冇咩野賣。我們要搭園內免費接駁車去深圳觀瀾(園內超市)買零食飲汽水。

其實兩邊好近 , 不用30分鐘車程 。住東莞check out 後我們坐接駁車去深圳觀瀾的mh mall ,黃昏才打的回港。

大宅

欣媽媽 發表於 19-2-12 16:11
我和c6都覺得東莞舒服喲,因為人不多,遊戲室或在園內行都不會好嘈。地方大環境靚。不過如果第一次去觀瀾 ...

我訂了復活節去東莞那間。想問晚餐是搭車去 mh mall 食嗎?接駁車去mh mall 幾耐有一班?

男爵府

Fiona0310 發表於 19-1-5 20:13
我book左新年深圳觀瀾湖,你可以pm我

請問新年有冇野行同玩呀?

複式洋房

好女人 發表於 19-2-18 18:23
請問新年有冇野行同玩呀?

有呀,咩都有開呀,好多野食,如果糸食辣就好岩,有海底撈打邊爐、韓燒都有,木屋燒烤就快要開,都幾多野玩,如果要去玩,最好3日2夜,時間無甘趕(emoji)

大宅

Ronnie1213 發表於 19-2-18 16:42
我訂了復活節去東莞那間。想問晚餐是搭車去 mh mall 食嗎?接駁車去mh mall 幾耐有一班?
...

我住2日1夜,包晚餐餐卷¥500 ,所以我們去左食火鍋buffet,晚上沒去mh mall。你可座接駁車(留意要在深圳會所轉車,你到時問下人)去mh mall , 幾耐1班我就唔肯定, 大約15分鐘左右啩。大門有時間表你可影定相,方便安排行程。
如你會返東莞酒店,記住留意回程車幾點尾班車

大宅

回覆 欣媽媽 的帖子

在那裡訂呢?Thx!

大宅

欣媽媽 發表於 19-2-20 13:33
我住2日1夜,包晚餐餐卷¥500 ,所以我們去左食火鍋buffet,晚上沒去mh mall。你可座接駁車(留意要在深 ...

明白,謝謝資料和提醒!

大宅

回覆 Meingar 的帖子

我係官網訂 ,我在微信新增 , 即時有人回答你問題。不過好似有jm話有個香港電話可訂 ,但我就沒資料啦

大宅

欣媽媽 發表於 19-2-20 13:33
我住2日1夜,包晚餐餐卷¥500 ,所以我們去左食火鍋buffet,晚上沒去mh mall。你可座接駁車(留意要在深 ...

請問 mh mall 裏的餐廳消費用現金得嗎?我沒有開wechat pay 錢包(因不想綁定信用卡).

別墅

yanduckduck 發表於 19-1-5 17:09
我10月訂,聖誕去,天貓及微信及酒店cs嘅package套票一樣,聖誕本身要加$300,但最平房型已滿,天貓及微信 ...

我上網找官網找不到,可以提供一下嗎?不知道為什麼找不到

伯爵府

請問大家,我在旅行社訂了復活節去深圳觀澜湖既套票,內容跟官網一樣既,但佢話免費皇崗接駁車要10日前先可book時間,但我見班次都密,真係有需要book嗎?

首頁

尾頁

跳至