懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

我之前都係,第一次自然排出清唔哂,醫生叫我再食藥,如果一星期後再照都未清就要做手術,我返屋企食完藥幾小時後就開始搞肚痛(唔係m痛果種)跟住就肚痾,痾左一次之後就唔會再痛,一星期後再照就清哂了

之後睇埋中醫調理,醫師把脈後覺得要再清一清d瘀血,就再開d活血化瘀既藥食一星期

別墅

kayi1030 發表於 19-1-4 13:37
我之前都係,第一次自然排出清唔哂,醫生叫我再食藥,如果一星期後再照都未清就要做手術,我返屋企食完藥幾 ...

希望我都好好似你咁肚痾後就排清左啦,不過我無發覺有組織排出來,但我要兩星期後先覆診,唉,我都吾想等咁耐
聽日決定睇一睇中醫

大宅

sammihysteric 發表於 19-1-4 13:46
希望我都好好似你咁肚痾後就排清左啦,不過我無發覺有組織排出來,但我要兩星期後先覆診,唉,我都吾想等 ...

係啦,去睇下中醫,我排完之後個人好虛,中醫都幫到,嗰時我又係兩星期後先再番去照,到時照又唔清都唔知點算。

別墅

sammihysteric 發表於 19-1-4 13:46
希望我都好好似你咁肚痾後就排清左啦,不過我無發覺有組織排出來,但我要兩星期後先覆診,唉,我都吾想等 ...

我果時都唔覺得有組織排出架,而且痾完就冇再痛過,以為藥流對我冇效失敗左,擔心左成個星期,仲搵哂做手術既資料,好彩結果係排清

別墅

kayi1030 發表於 19-1-4 14:11
我果時都唔覺得有組織排出架,而且痾完就冇再痛過,以為藥流對我冇效失敗左,擔心左成個星期,仲搵哂做手 ...

咁都好啊 希望我下次照都排清晒啦
唉 真係身心煎熬 我想快d排清佢好好養身

別墅

sammihysteric 發表於 19-1-4 15:20
咁都好啊 希望我下次照都排清晒啦
唉 真係身心煎熬 我想快d排清佢好好養身
...

一定會清哂,祝福你
排清後要係可以睇中醫調理身體,寶寶好快返黎

首頁

尾頁

跳至