阿里哈巴銀行

nms
|
之前呢間銀行啲定期利率都比其他銀行高,唔少jm 都推介過,我自己都做左定期好多年,啱啱收到電話,話以後無得定期了。
anitallw
|
回覆 nms 的帖子

咁你有無問點解呢? 我還有定期在該銀行,尚未到期,無收過佢地通知,只知道近排佢地息口比外面低。
anitallw
|
回覆 nms 的帖子

我也剛收到電話,話銀行六月關門,所以定期到期要提走,無得續。
katy_katy
|
allahabad bank ah???
yuhuikit
|
回覆 katy_katy 的帖子

yes, 向稱香港做到6月結束
katy_katy
|
yuhuikit 發表於 19-1-7 22:10
回覆 katy_katy 的帖子

yes, 向稱香港做到6月結束

下,如果有人定期 6月之後先到期點算?
yuhuikit
|
katy_katy 發表於 19-1-7 22:13
下,如果有人定期 6月之後先到期點算?
打去問下..........我2月到期
katy_katy
|
yuhuikit 發表於 19-1-7 22:14
打去問下..........我2月到期

我三月尾...
makm
|

我4月尾到期,之前有消息話阿拉哈巴德銀行撤資,今日電聯銀行,staff話銀行正向存戶發掛號信,叫存戶4月前提走資金,叫我等埋封信先,再去銀行提錢走喎。
makm
|
有無ching ctse收到阿拉哈巴德銀行通知信?詳情係點?
makm
|
今曰上去攞錢,銀行以4月1日做分界,3月31日或之前要到定期到期日先攞得,4月1日或以後就話會用信通知(staff話唔知幾時先寄),並在4月1日前到銀行提早攞錢,息口計到取款日唔會罰息。間銀行辦事效率好到呢........今日我要等個幾鐘先搞掂,早取早着。
honglong
|
以前最高息是佢,銀行那個陳小姐有禮貌
honglong
|
舊年我拎定期走,陳小姐問我,點解咁多客唔繼續做定期,拎錢走?
我話現在其他銀行高息過你呢間
momososo
|
去年年中該行的利息勁低,有點像趕客,原來想撤資!
makm
|
因銀行辦事效率太慢,奉勸4月1日後到期嘅存戶早D去提錢,費事到時人多唔知等幾耐。