下巴位好多瘡,想做淋巴排毒,有冇好介紹

joanma5426
|
最近面近下巴位好多時都有瘡,聽講係淋巴塞排唔到毒嘅反應,之前都有做過淋巴按摩 但覺得手勢嘛嘛同好痛 大家有冇啲冇咁痛又手勢好嘅介紹呢?
patpatchan1986
|
我去開嗰間喺尖沙咀唔知方唔方便到你,個按摩師手勢好好,感覺冇咁痛但又鬆咗,佢仲有國際認可證書,以前喺酒店做開,名副其實平民價錢酒店級享受
SSSSMom
|
patpatchan1986 發表於 19-1-3 22:17
我去開嗰間喺尖沙咀唔知方唔方便到你,個按摩師手勢好好,感覺冇咁痛但又鬆咗,佢仲有國際認可證書,以前喺 ...

可否pm聯絡資料, many thx
jujufff
|
patpatchan1986 發表於 19-1-3 22:17
我去開嗰間喺尖沙咀唔知方唔方便到你,個按摩師手勢好好,感覺冇咁痛但又鬆咗,佢仲有國際認可證書,以前喺 ...

Pm plz
luvingxxxxx
|

Can you pls pm? Thanks
joanma5426
|

會唔會好痛?我都幾怕痛
babykaman
|
回覆 joanma5426 的帖子

我做開個間O係旺角,手勢好好,一個人做,細美容院,唔HARD SELL,有興趣可PM你
flyingflyingpan
|
同問
joanma5426
|
babykaman 發表於 19-1-4 16:54

我做開個間O係旺角,手勢好好,一個人做,細美容院,唔HARD SELL,有興趣可PM你 ...

好呀
dollydream
|

我做開個間O係旺角,手勢好好,一個人做,細美容院,唔HARD SELL,有興趣可PM你 ...

pm pls
maggie-tmK
|

Can u pls pm details? Thanks!
maggie-tmK
|

Can u pls pm details? Thanks!
|
joanma5426 發表於 19-1-4 16:24
會唔會好痛?我都幾怕痛

按摩師話其實係因為塞所以先會痛,我頭一兩次都有少少痛,但之後就唔覺得痛,只要keep住 按唔好畀佢塞,如果做完蒸身放鬆咗肌肉同血液循環好咗就冇咁痛
queenyeeyee
|
patpatchan1986 發表於 19-1-5 02:28
按摩師話其實係因為塞所以先會痛,我頭一兩次都有少少痛,但之後就唔覺得痛,只要keep住 按唔好畀佢塞,如 ...

請問係按面/頸定係按身?
waiwaichau000
|

PM PLS
long.mum
|

pls pm. tks
Ipbaubau
|
joanma5426 發表於 19-1-3 21:50
最近面近下巴位好多時都有瘡,聽講係淋巴塞排唔到毒嘅反應,之前都有做過淋巴按摩 但覺得手勢嘛嘛同好痛:ig ...

Pm me please
|
queenyeeyee 發表於 19-1-5 02:31
請問係按面/頸定係按身?

係按頸同身,身體上淋巴係一個循環系統,所以會依系統全身按一個循環咁先為之正確,亦有另一個名叫淋巴引流
msfafa
|
我之前又係下巴成日生瘡,係因為腸道唔健康,食咗益生菌就冇再生只係間中有暗粒
|
msfafa 發表於 19-1-5 14:03
我之前又係下巴成日生瘡,係因為腸道唔健康,食咗益生菌就冇再生只係間中有暗粒
...

生瘡有好多成因,淋巴塞係其中一個原因,腸道唔健康亦係其中一個原因,亦有可能係皮膚不潔及內分泌失調等亦有可能引起