網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

上兩個星期淘左個按摩器,29號到左香港,但一直都係分撥中心,搵客服就話送緊去石硤尾,但我個自提點都唔係石硤尾,叫佢地改又話冇權限要我搵到淘寶。好啦,搵到淘寶佢話幫我改,但去到琴日就收到話到左石硤尾自提點,叫我快d去拎。今日仲特登打黎叫我去拎,之後我又即刻問返淘寶點,佢又叫我自己聯絡返物流公司。 垃圾4px而家就話轉自提點要俾多20蚊,what?仲貴過大陸運落黎,明搶姐,20蚊都算,但條氣好唔順,一開始就係咁話冇權限,而家send個短訊黎話到左自提點就格硬收多我20蚊。唔知淘寶個邊會唔會免費幫我改到,or我都係吞左啖條,俾20蚊算? 有冇JM試過?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

點解會送去石硤尾呢??? 無端送去定你指示錯誤??
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

大宅

回覆 andyman 的帖子

我都唔知,淘寶話我係揀左呢個,但明明我揀左自己屋企屋企附近,都唔知點解會咁,俾左錢就冇再顯示過個地點,所以一直都唔知錯

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

k5150 發表於 19-1-4 00:05
回覆 andyman 的帖子

我都唔知,淘寶話我係揀左呢個,但明明我揀左自己屋企屋企附近,都唔知點解會咁,俾 ...

可能你真係選錯左.

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

大宅

BK Milk勳章

有得睇反自己揀左去邊到拎呀

大宅

BK Milk勳章

babiisiuyee 發表於 19-1-5 16:20
有得睇反自己揀左去邊到拎呀

去物流訂單-查看訂單 收個個地址就係

大宅

babiisiuyee 發表於 19-1-5 16:22
去物流訂單-查看訂單 收個個地址就係

都係搵唔到,係咪因為我用app?兩星期前話俾錢改,但等極都話要等,等等等,成個月啦

男爵府

回覆樓主

4px 真係好垃圾,我以後都唔會用佢
一切都是最好的安排

首頁

尾頁

跳至