家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 kittykwok385 的帖子

唔係囉佢話我戶口好多出入數
會block我戶口
大佬 我經你戶口買賣外幣
當然是出出入入才有賺
難道放你到你會無啦啦派錢比我咩

子爵府

kaaheiii 發表於 19-1-7 18:20

唔係囉佢話我戶口好多出入數

下建行甘麻煩,戶口好多出入數就要block 呀,點解電騙果D大陸戶口又吾見佢地block 既,
好在你早D同佢say goodbye,費時比佢搵借口block 你交quota !

子爵府

kittykwok385 發表於 19-1-8 09:07
下建行甘麻煩,戶口好多出入數就要block 呀,點解電騙果D大陸戶口又吾見佢地block 既,
好在你早D同佢say goo ...

因為大陸最驚你班友仔洗黑錢, 所以係咪都封咗你account先

寶石宮

2024年龍年勳章

crystal媽咪 發表於 19-1-4 07:25
昨日收到信,招商永隆人民幣紙幣存款 1月31日開始收費。 請問仲有邊間都要收??
我知中國銀行要收,謝謝各 ...

幸福可以好簡單

大宅

kittykwok385 發表於 19-1-8 09:07
好在你早D同佢say goo ...
係好麻煩,而且我感覺佢地真係細規模
拎幾萬好似好大件事咁
櫃枱又唔夠現金又要入房先搵到夠數比我
搞左我差唔多半個鐘
用過hsbc、恆生、東亞、渣打、中銀、南洋、永隆都唔會咁
以上幾間除左中銀同永隆外,櫃枱入二萬人仔都不用收費

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kaaheiii 發表於 19-1-9 01:53
係好麻煩,而且我感覺佢地真係細規模
拎幾萬好似好大件事咁
櫃枱又唔夠現金又要入房先搵到夠數比我

攞幾萬蚊都要入房咁得人驚?!
建行好似未見過啲大客咁
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至