網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問有人買過衣物烘乾器,有好介紹嗎? 唔係大型電器嗰隻,謝謝

象牙宮

aminafy 發表於 19-1-4 15:27
請問有人買過衣物烘乾器,有好介紹嗎? 唔係大型電器嗰隻,謝謝

一物二用 + 省空間嗎?

暖烘同時 : 烘干衫, 墻上, 地下弄干燥。 (挂墻式) , 省空間。
烘乾器, 摺疊起來的, ( 摺疊式) 。不用時, sip 在床肉下。省地方
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 333s 的帖子

掛牆式安全嗎?有無link介紹下?

象牙宮

aminafy 發表於 19-1-4 16:33
回覆 333s 的帖子

掛牆式安全嗎?有無link介紹下?

我不能代表所有的。 我用過, 最簡單的, 用完 插入在床肉底。
固定挂墻干衣机。(老媽家用) N幾干年前的款。

現代的, 你是當然要看評價。信自己的智慧, 沒必要跟風。
比較那个最省空間, 價格比較低。精明消費。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

烘干机

摺疊起來 省空間。

靠主机來烘干衫。
主机是通用的。 坏了就單淘主机。
1. 省運費。
2. 方便D。
3. 省錢。
4. 环保。

好多款, 功率由君選擇

理性討論交流者。

象牙宮

我家用它。多年前的事。
現有更方便, 輕便, 便直, 效果一樣, 我有需要選它么?

理性討論交流者。

別墅

其實你可以考慮下呢種抽濕機, 又可以抽濕又可以乾衣, 一物兩用, 岩晒有土地問題既香港家庭https://item.taobao.com/item.htm?id=567722450435

男爵府

回覆 卡邦尼意粉 的帖子

你正在使用嗎?好不好用?

別墅

屋企一直有部舊抽濕機機做緊同樣既工作, 呢部野都係聽朋友提過先搵番出黎比你睇下, 平平地都值得試下

伯爵府

回覆 卡邦尼意粉 的帖子

謝謝,家用抽濕機已有,主要想搵部衣的

象牙宮

对流式取暖器 壁挂式
同時也可干衣。

假如家中需要暖氣。

理性討論交流者。

大宅

卡邦尼意粉 發表於 19-1-5 19:45
其實你可以考慮下呢種抽濕機, 又可以抽濕又可以乾衣, 一物兩用, 岩晒有土地問題既香港家庭https://item.tao ...

我都有興趣, 如果抽衫請問大約抽幾耐呀?

首頁

尾頁

跳至