美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

del

伯爵府

chakk 發表於 19-1-4 18:13
我之前曾經講過唔會再做Ultherapy! 因為2013年做過一次之後覺得好痛好痛! 不過最大獲係做完真係明顯靚左好 ...

大約幾多錢呀?

大宅

畀面勳章

我之前曾經講過唔會再做Ultherapy! 因為2013年做過一次之後覺得好痛好痛! 不過最大獲係做完真係明顯靚左好 ...

几錢系邊度打?医生打嗎?
人在做, 天在看

大宅

可以pm資料嗎?

複式洋房

heily123 發表於 19-1-5 09:16
大約幾多錢呀?

我係打全面+ 下巴+ 眼部就31000呀~見有promo就拿拿聲喇,之前見唔打眼都要$41,000如果唔打下巴,就around 25000

複式洋房

加油 發表於 19-1-5 13:42
几錢系邊度打?医生打嗎?

我是全面下巴眼部$31,000醫生打呀,ultherapy高能量一定要搵專業醫生

複式洋房

一三一四 發表於 19-1-6 07:44
可以pm資料嗎?
可以呀,我煮埋飯pm你啦
仲有過程努力打緊,睇下今晚更唔更新到~

複式洋房

好,我番黎啦,打左好耐繼續講先!

今次我約左係Evvus打,地點係Times Square,非常就腳,一入到去即刻有人serve,唔錯!
上到去填完資料,落埋妝,consultant 姐姐同我做左皮膚分析

由於本人對護膚既程序都好小心,而且素有保養,EVEN上年生完個女,肌膚質素比同年齡既人比較都唔算差,係唔夠firm同有皺紋少少斑咁囉。

做療程前,我覺得呢間d細位做得幾好! 之前去醫美中心做機, BEFORE AND AFTER 相都是自己郁去就個角度,但呢度,係有個架SET好晒,由個consultant去就我,我完全唔需要郁,坐定定就搞掂!

影完就FU 麻膏,食左止痛藥。等30分鐘

等既過程就影左間房同部機,比大家睇下先

部機係美國FDA認可架! 證明安全同成效都有保證。

複式洋房

等完30分鐘,最緊張的時刻就來了! 醫生進場!

呢度個醫生好細心,同我仔細講
Ultherapy原理 (之前做過咁多間都沒有人同我講過, 醫生仲畫埋圖 ) 之後亦有解釋療程可以LAST到一年到一年半, 因人而異! 我上次打就靚足一年半, 想起都HAPPY!

接著醫生再同我講一陣用咩機頭打我唔同既位置。

原來,佢地有3種機頭,分別係1.5mm3mm4.5mm

會因應面上唔同部用唔同機頭去打落唔同既深度

***最有感覺會係4.5mm,因為最深,而打左邊既時候感覺會比右邊大,不過人人唔同,呢d都係比大家參考下!***

醫生開住音樂比我放鬆D

之後就係我面上畫好打既位置後就開始打了!當聽緊痛愛時, 個心馬上回想上次果種痛,我即刻閉上眼諗死就死啦!

之後醫生話: 個感覺O NG OK?

E…… ? 咩打左拿? 第一下點解唔痛既喂? 之後第2, 3…. 雖然係有感覺, 但同第一次打既感覺真係相差太太太太遠了!!!!!! 我個心同拳頭都開始放鬆, HAHAHHA

複式洋房

有字數限制,慢慢打先~整個過程應該打左一個到,我打全面同眼位,醫生每一下都好小心,因為部機一離開面就會有機會打唔到入底層,所以每一下都好認真,打左成個都唔見佢攰同鬆懈,專業,抵

打完之後我鬆了口氣

之後consultant姐姐走來,讚我叻叻後就同我影after 相。佢仲比左d藥膏我搽,因為打完面會有d紅,所以醫生話要係紅既位置用藥膏搽下不過,佢地話好快會散返~

之後consultant姐姐就話會再打比我跟進,仲送我出lift!

複式洋房

有關大家最想知道既應該就係幾錢啦!

而家佢做緊promotion全面+下巴+眼部 (1.5mm),推廣價係 $31,000呀~抵過其他地方好多, 果時唔打眼都要$41,000!

(如果唔打下巴,就around $25,000,以醫生療程睇我覺得真係好公道)
所以,今次真心覺得抵呀!!!

好了, 而家要湊女啦! D再返黎update進度啦!!

禁止訪問

大宅

廣告feel太重,張相一黑一白咁誇張

大宅

wewangwang 發表於 19-1-10 19:07

agree 明顯係光暗對比,所謂做前做後亦唔覺有分別

複式洋房

Heisenberg 發表於 19-1-11 05:52

...我都係就咁影完直出,冇諗咁多...你唔講其實我都冇特別去留意唔同地方影既光唔同

子爵府

Heisenberg 發表於 19-1-11 05:52

係囉,除左一黑一白,唔覺有咩效果喎

子爵府

wewangwang 發表於 19-1-10 19:07

大宅

cherry_k 發表於 19-1-16 21:14

又唔係既,睇落佢虎紋好似係有淡左既⋯但樓主可唔可以再share多d等睇update!

複式洋房

cherry_k 發表於 19-1-16 21:14
ultherapy即刻做完正常都唔會太大效果都係純粹影張相比大家cc姐~
醫生都話ultherapy要第2個月先見到效果...我都等緊...一係我keep住update啦

複式洋房

可營媽媽 發表於 19-1-17 03:13
又唔係既,睇落佢虎紋好似係有淡左既⋯但樓主可唔可以再share多d等睇update!
...
多謝你正常做完都唔會影相好大分別啦...可能我少上呢度post文不懂呢度規矩...無啦啦比人話
我keep住update啦一係

首頁

尾頁

跳至