男朋友都唔知我做左埋線鼻!

LovelyTracyChan
|
因為效果好滿意所以我好想同大家分享下我個效果!

其實我一直都有打透明質酸想整高D個鼻,但係唔知喺因為我個人吸收能力問題定喺透明質酸嘅問題,打完過半年之後就開始“瀉”落黎,個鼻樑好似越黎越粗咁,搞到我都無咩心機再打落去!

直到我見到我個fd個鼻埋完線之後好靚好自然,我就跟左佢去一齊埋!一開始仲以為我要溶左之前嘅透明質酸先可以埋線,但係好彩唔洗~之後埋線都好快,唔洗半個鐘就搞掂。

我鼻樑同鼻小柱各埋左5~6頭,我最滿意就喺鼻頭!醫生手勢真喺幾好!做完一個月,鼻頭個紅印已經無左啦~

p.s圖二喺我當日即時影嘅,p左小小紅印

有咩問題歡迎問我~
Sor for 1999

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
jojo1234
|
可看正面效果嗎?
charlenebb
|
LovelyTracyChan 發表於 19-1-4 18:19

其實我一直都有打透明質酸想整高D個鼻,但係唔知喺因為 ...

Very good
bigbang2015
|
LovelyTracyChan 發表於 19-1-4 18:19

其實我一直都有打透明質酸想整高D個鼻,但係唔知喺因為 ...

可以keep幾內?線日久自然溶?
Moppyhaha
|
真係好睇咗好多...好自然
|
bigbang2015 發表於 19-1-7 01:13
可以keep幾內?線日久自然溶?

大概可以keep一年左右,不過因人而異
d線會自然吸收架!
opechan
|
好ok wor(emoji)(emoji)(emoji)邊個醫生? 貴嗎?
yinglee2402
|
可以pm資料我嗎?thx
|
opechan 發表於 19-1-7 17:53
好ok wor(emoji)(emoji)(emoji)邊個醫生? 貴嗎?

我係中環王醫生到做的,價錢我可以接受
katchiu
|
痛嗎
我都想要資料呀thx
|
katchiu 發表於 19-1-8 19:09
痛嗎
我都想要資料呀thx

我覺得打麻醉針果陣比較痛,其他還可以~
譚美
|

大概要幾多錢呢?
nataliefung
|
幾自然呀
wookayee02150
|
我打透明質酸都係勁快無料到,第一次打完3個月無晒, 之後打都係4個月, 5個月左右, 無佢講的6-9個月。
chungmancy
|
can u pm info pls.sis..thx
|
wookayee02150 發表於 19-1-9 15:05
我打透明質酸都係勁快無料到,第一次打完3個月無晒, 之後打都係4個月, 5個月左右, 無佢講的6-9個月。 ...

我打透明質酸都係,所以試下埋線會唔會好d!
希望都可以keep耐d啦~
富貴榮華
|
埋線其實痛唔痛架?
|
富貴榮華 發表於 19-1-9 23:00
埋線其實痛唔痛架?

我覺得最痛係打麻醉針果陣,其他都還可以~