有冇人知葵涌廣場賣日版champion 真定假?

miyuki04
|
有冇人知葵涌廣場賣日版champion 真定假?我見件衫入面洗水標籤剪左,無左一部份。但件衫睇落啲車工又幾好咁。我唔識呢啲野,想請教下
easonkinki
|
miyuki04 發表於 19-1-4 20:03
有冇人知葵涌廣場賣日版champion 真定假?我見件衫入面洗水標籤剪左,無左一部份。但件衫睇落啲車工又幾好 ...

普通細鋪博唔過,一係幫襯代購,唔介意舊款,ice fire開倉有,有時間可以行下
kitbebe
|
剪左LABEL可能係次貨
wcpcelia    發表於 19-1-7 09:39
tsung
|
kitbebe 發表於 19-1-6 10:02
剪左LABEL可能係次貨

candy.c
|

我果件CHAMPION T恤裙
係佢果到買
無剪LABEL wor
洗水label係日文字
miyuki04
|
我果件無剪Label , 只係入衫入面個洗水標比人剪左下半部分,唔完正
20150618bb
|
miyuki04 發表於 19-1-4 20:03
有冇人知葵涌廣場賣日版champion 真定假?我見件衫入面洗水標籤剪左,無左一部份。但件衫睇落啲車工又幾好 ...
拿............見唔到,你覺得性價比,值唔直
wcpcelia    發表於 19-1-8 09:01
rainbowchuuu3
|
miyuki04
|
20150618bb 發表於 19-1-7 15:52

咁睇落個性價比又覺得值啊!件衫啲車工真係唔錯,睇返手袖位個Champion 章同專門店買果件比較,睇落係一模一樣。我都唔識分真定假。
20150618bb
|
20150618bb 發表於 19-1-7 15:52
如果底用咪................買,理得佢真定假
20150618bb
|
miyuki04 發表於 19-1-8 08:14
咁睇落個性價比又覺得值啊!件衫啲車工真係唔錯,睇返手袖位個Champion 章同專門店買果件比較,睇落係一模 ...
#10位
annlee
|
葵涌廣場有幾間賣架,我都有買過,無剪牌既,咁睇又分唔出真假,不過洗完都無走樣,我夏天款同埋冬天款都買過
miyuki04
|
annlee 發表於 19-1-8 12:14
葵涌廣場有幾間賣架,我都有買過,無剪牌既,咁睇又分唔出真假,不過洗完都無走樣,我夏天款同埋冬天款都買 ...

我果件洗完又係無走樣