全職/兼職售貨員(旺角新世紀)

yokoyang
|

招聘全職售貨員(旺角新世紀) 賣女裝
一個月8日假,另有勞工假,9小時工作(已包食飯時間)
底薪$11000-$12000,另加公私佣,醫療津貼

兩星期出更表一次,方便約親戚朋友見面

要求:會用簡單電腦,準時,有責任心

同事親切友善,喜愛互相幫助,期待你既加入

有興趣請傳送電話號碼,方便公司盡快連絡相約見工事宜

yokoyang
|
$60 地點:旺角新世紀
要求:會簡單電腦,待人有禮
一星期能返3日或以上(愈多愈好)
一日返8個鐘(已含食飯時間)
職責:服務顧客,協助全職同事共同完成工作
同事親切友善,歡迎加入,
Sukihongnv
|
yokoyang 發表於 19-1-5 13:17

PM 有多年銷售女裝經驗
piggip77
|
請問時間係幾點? Thx
yokoyang
|
回覆 piggip77 的帖子

11-7/1-9/1:30-9:30
輪班
yokoyang
|
回覆 Sukihongnv 的帖子

已經pm資料比你thanks
yokoyang
|
Push
zoeyiu0510
|
yokoyang 發表於 19-1-1 10:44
招聘全職售貨員(旺角、銅鑼灣、太古)

一個月8日假,另有勞工假,9小時工作(已包食飯時間)

想問賣咩?
liontingmama
|
回覆 yokoyang 的帖子

有意,有customer service經驗
Kaman_laukmk
|

有意.但係我PM唔到
yokoyang
|
回覆 Kaman_laukmk 的帖子

我私人傳信pm 左我電話號碼,你可以打比我或whatsapp 我都得!因為呢度唔比留電話,所以只可以pm我電話比你
yokoyang
|
回覆 liontingmama 的帖子

已pm資料
Jweosnsgie
|

有意請pm
yokoyang
|
回覆 zoeyiu0510 的帖子

女裝
yokoyang
|
Push