懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 kathylaw1221 的帖子

同埋知道性別

複式洋房

我都係31號驗,今日收到REPORT

男爵府

chanlazy 發表於 19-1-7 17:22
咁就好啦 可能promotion完左 我都成12月頭做架啦~

我覺得完架啦

男爵府

kathylaw1221 發表於 19-1-7 17:28
我去驗果陣個姑娘同我講楊醫生同方醫生係免診金㗎,但其他醫生就要診金嘅,喎知關唔關事呢
...

唔係,方和楊醫生平D診金要800,加300陰超,我覺得promotion係完

大宅

sickbanana 發表於 19-1-7 12:10
我打去問係要診金

我book左16/1楊醫生驗,免診金wo

複式洋房

我上個星期打去book,佢已經講咗免診金,免超聲波,嘅收費,係做到今個星期

別墅

kathylaw1221 發表於 19-1-7 17:30
我31/12做,今日都有report喇,雖然佢地話要10-14個工作天,但始終我都心急,今日見到報告個心先定啲
...

想問佢係咪打比你講報告?我只收到佢whatsapp講話一切正常,唔駛擔心。之後我問佢會唔會打比我?但等左兩日都收唔到電話...只覆我隨時都可以上去拎報告,但又話姑娘只可作簡單講解咁其實要點先聽到報告?

大宅

pigpigbbb2 發表於 19-1-7 22:20
想問佢係咪打比你講報告?我只收到佢whatsapp講話一切正常,唔駛擔心。之後我問佢會唔會打比我?但等左兩 ...

姑娘只會通知話報告正常, 問你想唔想知性別, 唔會講解. 佢whatsapp 咗就未必再打比你.
如果要聽報告就要見醫生, 或都你攞扮報告比你自己婦科醫生睇.

別墅

pigpigbbb2 發表於 19-1-7 22:20
想問佢係咪打比你講報告?我只收到佢whatsapp講話一切正常,唔駛擔心。之後我問佢會唔會打比我?但等左兩 ...

係呀,姑娘只會話一切正常,之後問你想唔想知姓別,跟住我問佢幾時可以拎返份report,佢就whatsapp左個pdf俾我,叫我自己print,我諗講解就真係要自己print出嚟拎俾醫生睇喇

別墅

其實個性別我都係自己睇report。不過大家之後都會繼續有產檢(無論卓越定其他),可以到時比醫生睇。

別墅

kathylaw1221 發表於 19-1-7 23:07
係呀,姑娘只會話一切正常,之後問你想唔想知姓別,跟住我問佢幾時可以拎返份report,佢就whatsapp左個pdf ...

咁佢又冇whatsapp pdf比我喎...等我問問先

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

一般都會提前小小,祝順利pass.

複式洋房

回覆樓主:

我上次做,姑娘大約十日後電話通知我結果

大宅

超快,3/1做,8/1已有報告!

大宅

我27/12去搵方醫生做nifty pro...
4/1都出左報告了好快手!

大宅

回覆樓主

請問有冇診所聯絡方法呀?我都想book nifty pro
Thanks!

複式洋房

剛剛book左方醫生,免診金,包超聲波, 2800。promotion做到1月26號。

複式洋房

回覆 mikawong 的帖子

你可以Google 卓越Zenith Medical Centre

複式洋房

我20/12去石門卓越做nifty pro,上星期五開始whatsapp問,直至今日打電話去石門卓越問,個姑娘話要等尖沙咀果間覆佢,我直接打咗去尖吵咀,果位林姑娘話幫我check check,轉頭覆番我,3分鐘內就whatsapp咗份報告嚟,報告日期係26/12,唔明點解宜家先追到手?

好想分享,石門有位操唔流利廣東話的姑娘態度好唔友善!

別墅

mikawong 發表於 19-1-11 15:01
請問有冇診所聯絡方法呀?我都想book nifty pro
Thanks!

Whatsapp: 96025125 (尖沙咀診所),電話都幾難打,所以我自己都係用呢個whatsapp book

首頁

尾頁

跳至