懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

sickbanana 發表於 19-1-7 14:36
我啱啱問多次,話朋友介紹2800免診金,佢又ok喎,我book下星期五驗

可以pm資料比我嗎?我想知電話地址

複式洋房

sickbanana 發表於 19-1-7 18:41
唔係,方和楊醫生平D診金要800,加300陰超,我覺得promotion係完

我星期六去做完nifty pro, 楊醫生做的,付款時佢收我$3600 (加左$800診金)。我話明明book 時係$2800包診金。過左一陣佢話醫生太忙打錯左,所以大家要自己留意返。

別墅

我 22/1做, 我都好心急呀. 好想快D知呀.
想問下結果佢係直接WHATSAPP 你定有打俾你嫁?

別墅

Haha7rachel 發表於 19-1-31 10:57
想問下結果佢係直接WHATSAPP 你定有打俾你嫁? ...

因為果時我份報告全部都低風險,所以我只係收到姑娘whatsapp+pdf咋,我果陣好似大約7日收到whatsapp(中間仲有紅日Tim)

複式洋房

我想問用左幾耐時間做檢查同埋會做啲咩檢查架?

大宅

Haha7rachel 發表於 19-1-31 10:57
想問下結果佢係直接WHATSAPP 你定有打俾你嫁? ...

我同你同一日做,搵方醫生
但我今朝打去問姑娘話等8-10 個工作天,唔包做果日,星期六、日。
希望新年前收到啦

別墅

回覆 sasa_cat 的帖子

我都係搵方醫生呀... 好心急呀, 好想新年前知呀. 唔係又要等多幾日紅日

大宅

你哋好,剛剛問了卓X,他們說加了價,Nifty Pro做緊個優惠要$3950,另計醫生費。
而婦健亦加價了,$4900起。
請問大家會建議選擇中大的NIPT或卓X的Nifty Pro呀?

別墅

honkiu24 發表於 19-1-31 17:47
你哋好,剛剛問了卓X,他們說加了價,Nifty Pro做緊個優惠要$3950,另計醫生費。
而婦健亦加價了,$4900起 ...

t21不是中大做的

別墅

sychanying 發表於 19-1-31 12:15
我想問用左幾耐時間做檢查同埋會做啲咩檢查架?

我產檢連檢查就好快姐,好似半個鐘左右,其他檢查就無喇,只係醫生幫我抽血拎去lab到驗,之後過一排就會收到個報告㗎喇

別墅

嘩,加左咁多

男爵府

咁龔羽一平d啦

大宅

嘩 加咁多既?貴咁多搞到唔想做添

洋房

我今朝打去問,姑娘話promotion做到15/2,我仲book左下星期做

複式洋房

我昨日先去完,都係2800免醫生費,上個星期預約果陣姑娘都係話推廣去到2月15,2月15后就加價

大宅

回覆 cavy0511 的帖子

我剛剛係龔羽一度做左,姑娘話2月18日開始加價,好似話$5字頭加到!

複式洋房

水蜜桃不甜 發表於 19-2-1 01:27
我昨日先去完,都係2800免醫生費,上個星期預約果陣姑娘都係話推廣去到2月15,2月15后就加價
...

Can you give me contact? urgent...tks~

複式洋房

我上次要診金呀, 問咗幾次都話要見醫生confirm咗係未有咗先可以做nifty. 診金加nifty pro 要成$4000. 激氣

大宅

chengfiefie 發表於 19-2-13 20:05
我上次要診金呀, 問咗幾次都話要見醫生confirm咗係未有咗先可以做nifty. 診金加nifty pro 要成$4000. 激氣 ...

我覺得黑店,book左話石門做2800,去到話tst先做promo,石門收980診金。我話電話唔係甘講,佢問我邊位staff都痴線既,我反問返佢邊個接電話架,佢話甘多staff唔知口同鼻拗。
wts尼1句: 報告正常,係仔/女。
我係有d嬲因為我都無問性別,同埋我本身唔想知住。

首頁

尾頁

跳至