必肥X-New bXXXXy-Perfect Mxxxxxl用彩豐行野~內容係做左十年職員講

t08
|

1. 之前上晒新聞顧問叫客人買十幾萬療程唔係生癌個顧問仲係到做緊,係銅鑼灣分店改左名叫Jessie,個老闆請左全香港最勁既律師幫佢打甩左,所以轉個名繼續害人。
2. 洗面奶面霜甚至mask全部都係用彩豐行既野,只係買咗返嚟換咗個樽,就將嗰樣嘢包裝到係瑞士入口。

3. 做facial所有導入都係IPL Gel溝水, 即萬能Gel, 只不過係將啲水加啲嘢凝固左佢,佢既treatment雖然好多,但其實大部分都係搽d萬能Gel上去用凍或熱既機碌,成本極低,但改唔同名賣到好貴。

4. 脫毛既剃刀全部用到掘先換,全部用同一把,一拎上手好多唔同既毛攝住,又幫其他客剃唇,勁污糟。

5. Green peel同hydro faical全部都係用水幫客吸,連導入既精華都係水,但係同啲客講話係生長因子同埋維他命C,仲有個頭千年唔換,角質粉刺成寸厚藏住係個吸頭到又幫下一個客吸。

6.床單頭巾一日唔濕都唔會換,濕左就反轉用,都濕埋先換

7. 呢排成日搵好多明星做直播sell佢個眼袋槍,根本一d用都無,你搵部熱既機係隻眼碌夠十零廿分鐘係人都會平左d啦,轉個頭變返原狀。

8. 佢地有好多整傷辣燶客人塊面既case, 因為有d機個美容師根本未學

9. 好鍾意叫你加錢試新野,唔肯加既就叫你扣格轉,一扣就扣十幾格等你拿拿聲做完

10. 成日話有咩唇糕到場禮物,唔四野就送完即止呃你上去

11. 未開始已經sell足你半粒鐘先,大佬都未試, 點join呀。

LuckyGirl
|
呢個集團,希望唔好有人再上當
Marina227
|
t08 發表於 19-1-7 12:24
1. 之前上晒新聞顧問叫客人買十幾萬療程唔係生癌個顧問仲係到做緊,係銅鑼灣分店改左名叫Jessie,個老闆請 ...

多謝分享 ! 原來黑店黎
Ashleycorina
|
之前聽過人講勁黑店,原來黑到咁
ktang0
|
真係黑到嚇死人,不過應該好快收到律師信滅口
phoenixho
|
咁黑
babybabywanted
|
ktang0 發表於 19-1-7 15:11
真係黑到嚇死人,不過應該好快收到律師信滅口

無錯!
但講真,打晒xxx無理由可以捉....
如果真係收信,即對方對號入座,身有屎!
ktang0
|
babybabywanted 發表於 19-1-7 16:06

無錯!

根據我哋嘅理解,全部都係身有屎架啦!
cymc1987
|
黑店中之最😳
michellewanhk
|
Thanks sharing
eee_babyking
|
GUM 大間公司
細姐姐
|
t08 發表於 19-1-7 12:24
1. 之前上晒新聞顧問叫客人買十幾萬療程唔係生癌個顧問仲係到做緊,係銅鑼灣分店改左名叫Jessie,個老闆請 ...

呢間嘢領教過,仲有course 係度,唔會再上去,不停call 我上去拎月餅,拎糕,送facial, 我話唔使客氣, 唔得閒

最後嗰次,個sales又捉我入房sell, 我立定心,堅决乜都唔買,條女問我而家係咪好窮?我話係呀!冇錢唔犯法,跟住起身開門走
文迪羊
|
我上次去過, 新試做, 講唔掂數, 算MASK都唔幫我洗, 我用紙巾抺完行出去, 問個顧問, 係唔係要我用自己SKIN CARE搽返塊臉, 你講得岩, 用支LIP STICK 叫你上去, 上到去比左幾片韓國MASK就算數
avril19
|
係咪有其他分店?
t08
|
細姐姐 發表於 19-1-7 23:25
呢間嘢領教過,仲有course 係度,唔會再上去,不停call 我上去拎月餅,拎糕,送facial, 我話唔使客氣, 唔 ...

好冇品呀,咁都講得出口。快d完course走喇。拎完佢d糕,嘔突返10倍。
t08
|
文迪羊 發表於 19-1-7 23:42
我上次去過, 新試做, 講唔掂數, 算MASK都唔幫我洗, 我用紙巾抺完行出去, 問個顧問, 係唔係要我用自己SKIN C ...

你有mask咪算好囉我朋友上去前問佢係咪有,話一定有,做完問佢話冇。都預左既,不過同行騙有咩分別
wing_tt
|
全港最黑
AXG
|
多謝分享
aiko121
|
多謝分享
starrymama
|