論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

細姐姐 發表於 19-1-9 18:45
我冇報,我贖咗返嚟,要佢俾返錢我

我未篤爆佢前,佢仲resign , 我寫信入境處complain 玩跳工,話工人大 ...
做得好。 偷得咁爽。

大宅

lily-of-valley 發表於 19-1-9 17:42
由開始至拜完約一小時。

開始

聽到都驚

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Yuenyuen99 發表於 19-1-10 00:59
聽到都驚
正午十二點會拜一次, 因Sunday, 美孚萬事達廣場比印霸晒. 十二點行過, 有D係度拜, 有D無拜。 拜個D似喪屍。 連樣都包埋得對眼。

公爵府

irisw 發表於 19-1-9 07:06
我果個都有拜,不過我未見過兼冇影響工作,所以就算喇。
不過有個問題,佢半夜會較閙鐘起身拜神,但佢同我 ...

我個賤工人半夜拜禎鬧鐘響又唔起身,嘈醒全屋人,我都未鬧佢,佢近來仲朝早唔起身煮飯煮早餐比我仔!(仔帶飯合)
嚟咗5個月,請過又唔係唔請又唔係

男爵府

20020116 發表於 19-1-18 07:40
我個賤工人半夜拜禎鬧鐘響又唔起身,嘈醒全屋人,我都未鬧佢,佢近來仲朝早唔起身煮飯煮早餐比我仔!(仔 ...

同你一樣
食之無味 棄之可惜

公爵府

irisw 發表於 19-1-18 08:39
同你一樣
食之無味 棄之可惜

你個工人起身幾多次拜神?我個話半夜12點一次、3點一次喎,我頂佢,晚黑9點半入房刪門,已經自己一個房又唔駛湊B,朝早6點半起身煮早餐都做唔到,正廢柴!好心佢返印尼拜神拜飽佢啦,學咩人嚟香港打工?!都黐根!

象牙宮

20020116 發表於 19-1-18 07:40
我個賤工人半夜拜禎鬧鐘響又唔起身,嘈醒全屋人,我都未鬧佢,佢近來仲朝早唔起身煮飯煮早餐比我仔!(仔 ...

鞋, 見你咁都忍佢, 咪大安指意唔使做啦。 咁神心, 咪偷野啦。

信回教D動静鬼詭核突。 Saudi Arabia, Omen, Yemen 回教徒唔係咁核突架。 亦唔會拜神似鬼上身。
又無D印咁污糟。 女人成身包晒, 但好乾淨。

首頁

尾頁

跳至