(開心SHARE) 388導入treatment仲送貨裝保濕精華

sstepphanie
|
最近試左個導入treatment
本身都抱住平平地一試無妨嘅心態去做
點知做完效果又唔錯,保濕度last到成日,
所以都想係度分享下

treatment嘅流程主要係落妝、洗面、修眉、保濕精華導入、按面,最後敷保濕mask

呢度就係做treatment嘅地方,佈置得幾骨致,燈光柔和,感覺幾溫馨

做嘅時候美容師好細心講解每個步驟,而且按面嘅手勢都好好,勁舒服,所以我中途都舒服到訓著左

值得一提,原來呢度treatment用嘅所有產品都係佢地自家品牌,所以做treatment嘅同時都可以試下佢地嘅產品效果

做完treatment之後,仲會送返一枝貨裝size嘅精華
就係treatment入面導入嘅保濕精華

最後仲送左一d我岩用嘅sample比我返屋企試用添

heiheikwok
|
邊度?會唔會hard sell?
ppche
|
而家300幾蚊包treatment仲有精華送,真心抵做
我都想試下 有無得walk-in?
btw,我之前出街都見過呢個牌子嘅小巴廣告
baby.r
|
sstepphanie 發表於 19-1-7 15:23
最近試左個導入treatment
本身都抱住平平地一試無妨嘅心態去做
點知做完效果又唔錯,保濕度last到成日,

pm pls, thx
sstepphanie
|
heiheikwok 發表於 19-1-7 15:29
邊度?會唔會hard sell?

我係絲艾兒到做架,我諗你上網會搵到的
唔sell架,個美容師仲好好人
sstepphanie
|
ppche 發表於 19-1-8 13:04
而家300幾蚊包treatment仲有精華送,真心抵做
我都想試下 有無得walk-in?
btw,我之前出街都見 ...

唔記得覆你添
好似無架 因為我都係朋友refer我去做
如果你想做可以PM我

anthwo
|
真係388?無其他收價?
出去按個面都唔止喎,真係好抵
sstepphanie
|
anthwo 發表於 19-1-14 11:43
真係388?無其他收價?
出去按個面都唔止喎,真係好抵

係呀,真係388,無其他隱形收費架,美容師手勢都好好。
388抵做架
fanyi02211990
|
有無話個優惠到幾時?
同埋d產品係咪都有得買?
sstepphanie
|
fanyi02211990 發表於 19-1-14 16:59
有無話個優惠到幾時?
同埋d產品係咪都有得買?

聽佢地講個treatment做到新年前都有,
至於你話個d產品都係有得買,即時買仲有8折

amychan338
|
sstepphanie 發表於 19-1-11 12:06
唔記得覆你添
好似無架 因為我都係朋友refer我去做
如果你想做可以PM我

我都想試呀…可否介紹我呀?pm me pls