親子旅遊

跳至

首頁
12345...12

尾頁

子爵府

回覆樓主:

我又係剛用左agoda book, 延遲付款
仲以為唔錯tim
多謝各位jm解釋....
咁我cancel再book過先

珍珠宮

sandypink 發表於 19-1-8 11:17
我又係剛用左agoda book, 延遲付款
仲以為唔錯tim
多謝各位jm解釋....

即時付款好,可以扣discount code

男爵府

借位問一下, IHG hotel best price guarantee 最衰, 我BOOK 左比晒錢, 條件係不可取消不可退款, 點知一星期後agoda / IHG 同時降價, 我問IHG 可否退回差價, 點知佢話原來IHG best price guarantee 只限做BOOKING 果日既計, 比左錢之後減幾都唔關佢事. 咁都學人地叫 best price guarantee

大宅

like_travel 發表於 19-1-8 13:59
借位問一下, IHG hotel best price guarantee 最衰, 我BOOK 左比晒錢, 條件係不可取消不可退款, 點知一星期 ...

agoda 唯一有樣好,就係免費取消。同一酒店,我booking 3次,3次都唔同價錢。
依架全部取消,booking 永安,仲平d 添。

wcpcelia    發表於 19-1-8 14:35

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

MissMaMa 發表於 19-1-8 13:19

延遲付款都可以用discount code的

公爵府

ync 發表於 19-1-8 14:10

agoda 唯一有樣好,就係免費取消。同一酒店,我booking 3次,3次 ...

不是所有酒店都可以免貴取消的,不同terms, 我試過衰多手訂左間不可退款不可取消的酒店

我覺得agoda好處是,你search 過一次果間酒店後,成日send discount code黎,有時又send 優惠現金卷可以即時減價後再用discount code

男爵府

CrabPincers 發表於 19-1-8 14:27
不是所有酒店都可以免貴取消的,不同terms, 我試過衰多手訂左間不可退款不可取消的酒店

我覺得agoda好處 ...
優惠現金卷 10元8塊
discount code 10% 好好多

公爵府

like_travel 發表於 19-1-8 14:49
優惠現金卷 10元8塊
discount code 10% 好好多

我收到的現金優惠卷幾次都是百幾元,反而discount code 是5%

珍珠宮

MissMaMa 發表於 19-1-8 13:19

除左到付,A記其餘都可以用discount code

珍珠宮

終極熊貓 發表於 19-1-8 15:35
除左到付,A記其餘都可以用discount code

我唔會訂延遲付款同到付㗎,太蝕喇!

珍珠宮

CrabPincers 發表於 19-1-8 15:01
我收到的現金優惠卷幾次都是百幾元,反而discount code 是5%

Discount 10% 一定有喎,現金優惠券是指什麼?

珍珠宮

like_travel 發表於 19-1-8 13:59
借位問一下, IHG hotel best price guarantee 最衰, 我BOOK 左比晒錢, 條件係不可取消不可退款, 點知一星期 ...

我覺得無錯喎
點保證你由卜果日到入住都係最低價
如果係咁,永世唔洗做promo啊~因爲咪要賠返之前booking好多錢?~

通常係卜後二十四小時內提岀

珍珠宮

CrabPincers 發表於 19-1-8 14:24
延遲付款都可以用discount code的

我只用過一次延遲付款,蝕左一次之後,從此冇再用喇,所以都冇留意discount code 的問題。我淨係知道,最近幾次經Kayak 入Agoda ,再加10%off,係最抵。

珍珠宮

ync 發表於 19-1-8 14:10

agoda 唯一有樣好,就係免費取消。同一酒店,我booking 3次,3次 ...

agoda同其他網站一樣, 都有non-refundable同free cancellation

公爵府

MissMaMa 發表於 19-1-8 15:40
我只用過一次延遲付款,蝕左一次之後,從此冇再用喇,所以都冇留意discount code 的問題。我淨係知道,最 ...

還有不是所有酒店都可以用discount code, 我試過幾次,可能果間酒店真係太平用不到,反而a卡就可以用到

珍珠宮

CrabPincers 發表於 19-1-8 15:56
還有不是所有酒店都可以用discount code, 我試過幾次,可能果間酒店真係太平用不到,反而a卡就可以用到

A金係另一樣野喎,係訂酒店可以得到的回贈。我以為你話Agoda send現金優惠券比你添 btw ,集團式酒店一般扣唔到discount code ,可以睇埋Hotels. com個價,如果差不多,用Hotels. com訂,可以儲10送1

大宅

終極熊貓 發表於 19-1-8 15:38
我覺得無錯喎
點保證你由卜果日到入住都係最低價
如果係咁,永世唔洗做promo啊~因爲咪要賠返之前booking ...
agoda 係有best price guarantee的, 入住之前, 只要見到任何WEB SITE, 同一條款的同一款房間平過你訂果個價, 係可以REFUND貴左的錢
這樣才叫best price guarantee

公爵府

MissMaMa 發表於 19-1-8 16:02
A金係另一樣野喎,係訂酒店可以得到的回贈。我以為你話Agoda send現金優惠券比你添 btw ,集團式 ...

但我成日收到呢d現金卷呀

第一張相係我經kayka 入

第二張相是我在app扣左懶人折扣包

集團式酒店我試過都扣到discount code

公爵府

MissMaMa 發表於 19-1-8 16:02
A金係另一樣野喎,係訂酒店可以得到的回贈。我以為你話Agoda send現金優惠券比你添 btw ,集團式 ...

我比較過,hotel.com的價錢稍貴,同埋訂10晚是要住完之後先有送一晚,我試過過期都用不到佢送果晚,最後無再儲,寧願有discount好過

珍珠宮

CrabPincers 發表於 19-1-8 16:23
我比較過,hotel.com的價錢稍貴,同埋訂10晚是要住完之後先有送一晚,我試過過期都用不到佢送果晚,最後無 ...

可能你少用Hotel. com。。。只要1年訂1次就可以延續10送1,所以都好難過期。btw ,hotels.com 一樣有discount code ,另外用來儲asiamiles 都幾好,同埋我用HSBC 訂hotels.com ,14倍積分回贈,我都會計埋呢d

首頁
12345...12

尾頁

跳至