只靠護膚品/精華係冇可能去得哂斑...

paupaumin
|
蠢蠢的我一直以為可以靠打斑精華或者美白護膚品黎去斑

經過浪費左近五位數字既金錢

我終於醒覺左 大部份既打斑精華同護膚品都係幫你煥膚

但煥膚既程度就因人而異

我自己用過唔同大brand既精華都煥唔得好多 (用過DR WU,cxarins等等)

最多只係白左同毛孔細左 但兩邊臉頰既色斑仍然係到

直到去做picoway先好有效咁去到斑...

下個月準備做第三次... 有無JM都有做可以分享下
lamboboyeah
|
好多都係因人而異, 有d人用平平地既去斑防曬就搞得掂, 有d人就用極都唔得..
MICLOH168
|
我只係做咗一次pico q, 無咩感覺, 請問你係咪第一次已經覺得好咗?
snoopyiu
|
痛唔痛架?
asweetmom
|
3次picoway要花多少錢呢?
Jodie66
|
lamboboyeah 發表於 19-1-8 11:31
好多都係因人而異, 有d人用平平地既去斑防曬就搞得掂, 有d人就用極都唔得..
...
我係用極唔得果d人,都諗緊去做激光,但本身皮膚薄唔知危唔危險
chann902
|
lamboboyeah 發表於 19-1-8 11:31
...

我就係用極都唔得果D人...
paupaumin
|
Jodie66 發表於 19-1-10 11:15
我係用極唔得果d人,都諗緊去做激光,但本身皮膚薄唔知危唔危險
皮膚薄或者敏感都冇問題

因為我都係咁 但照做都無事

heily123
|
paupaumin 發表於 19-1-11 11:04
皮膚薄或者敏感都冇問題

你去邊間做pico?我正想轉塲做,之前在c字頭黎姿嗰間做laser facial 普通打斑,效果唔名顯
泰靚媽
|
我都覺,我都係drview打左3次先明顯見到d斑係淡左,護膚品真係用黎修護多過針對性治療
yettapopo
|
paupaumin 發表於 19-1-11 11:04
皮膚薄或者敏感都冇問題

樓主你去邊做?picoway黎講邊間好?我見有人話阿蛇果間好 黎緊都諗住去做
callmebabe
|
yettapopo 發表於 19-1-14 16:35
樓主你去邊做?picoway黎講邊間好?我見有人話阿蛇果間好 黎緊都諗住去做

出名黑店 諗都唔好諗呀