烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

之前同事介紹杯麵加牛奶,已經覺得超級好味。今日忽發其想,買咗碗譚仔小辣魚蛋米線,加咗兩匙淡奶,好味到流眼淚

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

大宅

荳腐花 發表於 19-1-7 21:47
之前同事介紹杯麵加牛奶,已經覺得超級好味。今日忽發其想,買咗碗譚仔小辣魚蛋米線,加咗兩匙淡奶,好味到 ...

真係咁好味?咩杯麵加咩牛奶呀?

大宅

回覆樓主:

You can't change who people are, you love them.
Live Bold. Push yourself. Don't Settle. Just live well. Just Live.
You only get one life, It's actually your duty to live it as fully as possible.

男爵府

係咪加三花淡奶?

男爵府

pandamofu 發表於 19-2-17 19:32

之前聽人話海鮮味加鮮奶會變carbonara

別墅

pandamofu 發表於 19-2-17 19:32

日清杯麵, 我食得辣我會用海鮮辣杯麵加牛奶 , 同事唔食得喇佢話xo醬 加牛奶好似喇沙

記得 用一半熱水一半熱牛再叮一分鐘

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

荳腐花 發表於 19-2-28 01:44
日清杯麵, 我食得辣我會用海鮮辣杯麵加牛奶 , 同事唔食得喇佢話xo醬 加牛奶好似喇沙

記得 用一半熱水一 ...

翡翠宮

荳腐花 發表於 19-2-28 01:44

記得 用一半熱水一 ...

乜野牛奶?普通紙包?

大宅

男爵府

首頁

尾頁

跳至