20 歲求護膚品介紹

JoseHui
|
對護膚品唔多認識,想買D無添加有害物質作日常護膚,那個品牌好D呢?洗面,補濕,面霜求介紹。thanks小女乾肌,黑頭多,暗瘡期己過想收毛孔。

Elimoon5
|
JoseHui 發表於 19-1-8 08:19
對護膚品唔多認識,想買D無添加有害物質作日常護膚,那個品牌好D呢?洗面,補濕,面霜求介紹。thanks小女乾 ...

20歲其實用fancl 都夠用
JoseHui
|
回覆 Elimoon5 的帖子

Thanks ! 自已用開Fancl, 及已給女用了一段日子 , 現想睇吓還有甚麼品牌可試.
cinda72.
|
對護膚品唔多認識,想買D無添加有害物質作日常護膚,那個品牌好D呢?洗面,補濕,面霜求介紹。thanks小女乾 ...

廿歲咁快就收毛孔?
我d女都係廿歲,我用乜佢地用乜架乍,因為佢地好順手,唔會自己買,就拎我果d黎用
廿歲最緊要清潔,補濕既啫,唔駛太特別注重既
JoseHui
|
回覆 cinda72. 的帖子

現我有甚麼她用甚麼, 因我年紀大, 唸住用番她年紀產品, 見佢黑頭多及毛孔大. Thanks
cinda72.
|
JoseHui 發表於 19-1-8 13:38

現我有甚麼她用甚麼, 因我年紀大, 唸住用番她年紀產品, 見佢黑頭多及毛孔大. Thanks ...

黑頭買mask 15比佢用啦,呢隻我個女最愛,直頭自己收埋黎用
毛孔就唔係護膚品搞到架,要做機
JoseHui
|

是否萬 0 有得買. 問多了, 因我對護膚係學習中. Thanks
cinda72.
|
JoseHui 發表於 19-1-8 13:48

是否萬 0 有得買. 問多了, 因我對護膚係學習中. Thanks

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21900349
starrymama
|
cinda72. 發表於 19-1-8 13:40
黑頭買mask 15比佢用啦,呢隻我個女最愛,直頭自己收埋黎用
毛孔就唔係護膚品搞到架,要做機
...
請敎一下, 即係mask 15清唔到面個d?
重諗住買來試下tim
cinda72.
|
starrymama 發表於 19-1-8 13:58
請敎一下, 即係mask 15清唔到面個d?
重諗住買來試下tim

Mask 15清黑頭,好野黎架
不過重點,唔好full超過4分鐘,拿到跳舞
starrymama
|
cinda72. 發表於 19-1-8 14:01
Mask 15清黑頭,好野黎架
不過重點,唔好full超過4分鐘,拿到跳舞
...
我個鼻冇黑頭, 係面易生暗粒, 一定要去針清.
咁對暗粒有冇作用?
cinda72.
|
starrymama 發表於 19-1-8 14:04
我個鼻冇黑頭, 係面易生暗粒, 一定要去針清.
咁對暗粒有冇作用?

暗粒冇黑頭咁明顯囉
starrymama
|
cinda72. 發表於 19-1-8 14:04
暗粒冇黑頭咁明顯囉
Thanks. 咁我慳返
yukigirltown
|

你好,我自己係美容顧問,可以介紹比你,可以先試用,絕不收取費用,試啱先考慮買,有需要可以pm我