今日長見識,20萬一件外套,原來係咁樣

KWOKPHOEBE
|
WOW我當然無燒壞腦去買啦!但post上來大家觀賞一下啦!價錢係加幣外加12%稅,盛惠20萬零4000港幣

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
KWOKPHOEBE
|
KWOKPHOEBE 發表於 19-1-8 10:31
WOW我當然無燒壞腦去買啦!但post上來大家觀賞一下啦!價錢係加幣外加12%稅,盛惠20萬零4000 ...

另外一件平一半,10萬

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
esmehouse
|
Kate111
|
個價錢牌是否港幣但唔記得改?

也解釋了為何海關會捉得咁嚴
rainbowchuuu3    發表於 19-1-10 14:00
wcpcelia    發表於 19-1-8 14:32
KWOKPHOEBE
|
Kate111 發表於 19-1-8 10:56
個價錢牌是否港幣但唔記得改?

也解釋了為何海關會捉得咁嚴

哈哈,不過唔係囉,係Chanel個sa發比我啦!頂個D有折唔發比我,全部發曬尼D
wonglwy
|
KWOKPHOEBE 發表於 19-1-8 10:33
另外一件平一半,10萬

Chanel d 衫貴得好離譜,過季又吾想穿,穿左又似大陸人,因為佢地中意豪比人睇,講真又多淘寶copy, 穿出來同人撞仲老土過撞袋(個人意見)
applechan1003
|
好難carry
wonglwy
|
WOW我當然無燒壞腦去買啦!但post上來大家觀賞一下啦!價錢係加幣外加12%稅,盛惠20萬零4000 ...

完全吾明昵d叫什麼design, 似足7x年代款,其實d衫1折都有賺
20150618bb
|
唔奇好多好多年前,見到人穿呢個牌子都成5萬元套,個時我10年齡
KWOKPHOEBE
|
20150618bb 發表於 19-1-8 11:20
唔奇好多好多年前,見到人穿呢個牌子都成5萬元套,個時我10年齡

因為一般D設計比較young個D款都係6萬左右,特然比件20萬,有D太誇羅
20150618bb
|
KWOKPHOEBE 發表於 19-1-8 11:22
因為一般D設計比較young個D款都係6萬左右,特然比件20萬,有D太誇羅
可能珍珠.........貴
kamanma
|
KWOKPHOEBE 發表於 19-1-8 10:33
另外一件平一半,10萬

平一半D件young look D 個款仲靚D喔
cakii
|
唔係我杯茶
wonglwy
|
20150618bb 發表於 19-1-8 11:23