托腹帶問題(emoji)(emoji)

ferfer~
|
各位媽媽有冇用?我今日第一次用…鬆好似冇乜用,緊就腰係舒服d,但怕唔怕整到個b呢 因為我用雙層 …企係到OK. 坐係到好似差D…
ching129
|
ferfer~ 發表於 19-1-8 11:11
各位媽媽有冇用?我今日第一次用…鬆好似冇乜用,緊就腰係舒服d,但怕唔怕整到個b呢 因為我用雙 ...

我都有用,用左條腰冇咁辛苦。但我出街,行得耐先用,坐係度冇用喎
ferfer~
|
ching129 發表於 19-1-8 11:22
我都有用,用左條腰冇咁辛苦。但我出街,行得耐先用,坐係度冇用喎

咁咪要成日去廁所整 我份工隨時都會走動…所以諗住帶住返工…
nalinacc
|
各位媽媽有冇用?我今日第一次用…鬆好似冇乜用,緊就腰係舒服d,但怕唔怕整到個b呢 因為我用雙 ...

坐係度會cool住個肚,要較鬆啲
ferfer~
|
nalinacc 發表於 19-1-8 12:50
坐係度會cool住個肚,要較鬆啲

我頭先坐到腳麻feel
ching129
|
ferfer~ 發表於 19-1-8 11:26
咁咪要成日去廁所整 我份工隨時都會走動…所以諗住帶住返工…

一係坐時就較鬆或解左下邊個part,一行路又用返?我係返到公司就唔用,收工先用
hoganbaby
|
ferfer~ 發表於 19-1-8 12:53
係 我頭先坐到腳麻feel

咁要調好,冇搞到咁辛苦,又冇作用
我要做媽媽
|
經常企既話用咗應該會舒服好多
ferfer~
|
ching129 發表於 19-1-8 13:08
一係坐時就較鬆或解左下邊個part,一行路又用返?我係返到公司就唔用,收工先用
...

今日出出入入整……好似唔係咁岩用(emoji)
ferfer~
|
我要做媽媽 發表於 19-1-8 14:08
經常企既話用咗應該會舒服好多

行都舒服d
ferfer~
|
hoganbaby 發表於 19-1-8 14:05
咁要調好,冇搞到咁辛苦,又冇作用

好難就…可能用多幾日好d…出出入入洗手間係咁整
misslittleeye
|

我用緊六甲村個隻,我覺得可以托住條腰,舒服好多!
haha748494
|
回覆 ching129 的帖子

長時間坐就唔洗用,行動先用,咁就唔怕cool到BB.
cklvivi
|
misslittleeye 發表於 19-1-8 22:27
我用緊六甲村個隻,我覺得可以托住條腰,舒服好多!

我都係用六甲村,雙層個隻,好用!
kwokmanching
|
我依幾日開始用,但好似用咗條腰仲攰,唔知係正常反應定我整錯左
ferfer~
|
kwokmanching 發表於 19-1-10 06:00
我依幾日開始用,但好似用咗條腰仲攰,唔知係正常反應定我整錯左
...

返屋企除左條帶可能會覺攰…