想整眉同眼線

chanbb888
|
請問有JM知道銅鑼灣附近有口卑好又唔太貴嘅美容院推薦畀我嗎(emoji)(emoji)麻煩曬
jujufff
|
我眼線係銅鑼灣整
Chansc0107
|
留名
有興趣
thinking123
|
留名,我都想知
Mnopq1
|
thinking123 發表於 19-1-9 23:10
留名,我都想知

我做左一間霧加飄眉$1980 包補一次色唔錯,不過遠d 係葵興,用德國色料。
lemonstar28
|
Mnopq1 發表於 19-1-9 23:28
我做左一間霧加飄眉$1980 包補一次色唔錯,不過遠d 係葵興,用德國色料。
...

我剛剛做了氧氣霧飄眉,要$3600
thinking123
|
lemonstar28 發表於 19-1-9 23:31

边區?
papa.yaya
|
lemonstar28 發表於 19-1-9 23:31

靚嗎?
lemonstar28
|
thinking123 發表於 19-1-10 03:38
边區?

係太子呀,完全係自己上fb 睇評語同佢d作品相,我都覺得自己好勇,好彩店主好好人,好有心機整,做每個步驟都話定比你聽,唔算痛,最like 係唔會小虎眉,我覺得整得真係幾好。
我原本想去有代言人果幾間整,不過我見朋友整完,真係覺得麻麻。
lemonstar28
|
papa.yaya 發表於 19-1-10 05:04
靚嗎?

幾靚呀,眉型斯文,我唔鐘意一字眉,好醒神,呢一年半載都唔洗再劃眉喇。
店主會幫你設計式合嘅眉型同意見,真心覺得幾好。
kinki1009
|
lemonstar28 發表於 19-1-10 23:30
係太子呀,完全係自己上fb 睇評語同佢d作品相,我都覺得自己好勇,好彩店主好好人,好有心機整,做每個步 ...

可以pm 我?
baseball
|
lemonstar28 發表於 19-1-10 23:30
係太子呀,完全係自己上fb 睇評語同佢d作品相,我都覺得自己好勇,好彩店主好好人,好有心機整,做每個步 ...

有照片可以看看嗎?

HELENSUEN2009
|
...

請問間野叫咩名呀?可否比地址我嗎?
washaho
|
我做左眼線,800,都幾好幾細心,細鋪仔,但在尖沙咀
smallkwan
|
...

可否pm 比我,thanks