親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ARS_fans 發表於 19-1-14 17:22

超級多謝你 好詳細 因為會連續 ...

我啱啱住在’artree hotel’ ,好新,而且地下不是地毯,仲要有雙洗手盤,樓下都有好多食店,個人覺得唔錯

珍珠宮

laibebemama 發表於 19-1-15 00:20
因為我係咁格價(emoji)

你冇check 住自己d account ?真係要小心。通常出發前兩三星期,我會再望下自己的訂單,睇下有冇錯漏。

大宅

laibebemama 發表於 19-1-15 00:25
我啱啱住在’artree hotel’ ,好新,而且地下不是地毯,仲要有雙洗手盤,樓下都有好多食店,個人覺得唔錯 ...

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

MissMaMa 發表於 19-1-14 20:14
呢間位置好方便,但好多冇窗房,要問清楚

我揀間房冇窗的, 一來暑假去, 去到都開冷氣,唔會開窗.二來住西門其實留下係街,開窗驚嘈.
冇窗都唔緊要啦~又唔係住得高, 冇景睇.
(不過我之前住台北火車站嗰頭就會揀有窗.)

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ARS_fans 發表於 19-1-14 14:45
好快手

約略格完價,就決定了, 因驚暑假機票酒店變動大, 早BOOK定安心D~
加上暑假今次得我和我妹去, 易話為好多, 求其揀間方便,平的旅店就可以了~(當然我都有睇埋評分先揀它.)

反而我而家煩緊,3月尾4月頭, 我同我C6去台北住邊間,因他要舒適的,又要hea遊, 我仲度緊去邊,格價中....

珊瑚宮

mlyuen 發表於 19-1-16 10:32
約略格完價,就決定了, 因驚暑假機票酒店變動大, 早BOOK定安心D~
加上暑假今次得我和我妹去, 易話為好多, ...

君品(方便、*級、浪漫)

珍珠宮

mlyuen 發表於 19-1-16 10:25
我揀間房冇窗的, 一來暑假去, 去到都開冷氣,唔會開窗.二來住西門其實留下係街,開窗驚嘈.
冇窗都唔緊要啦~ ...

我自己一定要揀有窗,唔係為左睇景,都係安全考慮之一。。。你唔需要就冇問題喇。

男爵府

ARS_fans 發表於 19-1-14 14:40
有冇jm比d意見,我見永安棧8月4人房五晚連早餐$87xx,價錢是否合理?

想出入方便,一定要乾淨,永安棧/㨗絲 ...

10月住過凱達,新同靚,近龍山寺捷運站, 樓下萬華台鐵站。區係舊D但冇問題,當然冇西門叮咁旺同購物方便。

珍珠宮

12312 發表於 19-1-16 10:35
君品(方便、*級、浪漫)

謝謝JM推介~
不過....好貴呀~~

珊瑚宮

mlyuen 發表於 19-1-16 12:20
謝謝JM推介~
不過....好貴呀~~

Cityinn 一館(平、方便)

珍珠宮

12312 發表於 19-1-16 12:24
Cityinn 一館(平、方便)

這間唔錯WO~夠經濟,又夠方便~
謝謝~

大宅

jjmame 發表於 19-1-16 11:57
我10月住過凱達,新同靚,近龍山寺捷運站, 樓下萬華台鐵站。區係舊D但冇問題,當然冇西門叮咁旺同購物方便 ...

呢間我都諗過,貪佢新....暑假5日包早同永安棧相差$1000多d...最後揀左西門町,好似方便d

男爵府

ARS_fans 發表於 19-1-16 15:31

呢間我都諗過,貪佢新....暑假5日包早同永安棧相差$1000多 ...

如果五日只差一千多D我都會揀永安棧

大宅

jjmame 發表於 19-1-16 22:41
如果五日只差一千多D我都會揀永安棧

首頁

尾頁

跳至