懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

而家好流行生完上門古法紥肚,大家會考慮做嗎?唔知9800元13次算平定貴呢

子爵府

回覆 aguis 的帖子

我之前係張x雅代言嗰間做,要$15000 做15次,所以我覺得唔算貴

Hi aguis ,明白媽媽想快D回復身材,坊間有唔少修身方法,效果方面因人而異,通常透過飲食及運動去達到修身/腹效果,係比較持久方法和經濟方法,一般產後6-8周子宮已經能夠恢復到懷孕前狀態,唔少產後運動(收腹/腰腹)都適合媽媽做架,加上飲食配合,熱量消耗比攝取快多,減重修身效果會比較明顯。 BB幾大呀?

NUTRICIA多年來一直專注BB首1000日營養研究,因為BB的健康是我們的動力。
讓我陪伴你在BB的成長路上,作出最好的營養選擇,帶動寶寶健康成長。

大宅

aguis 發表於 19-1-9 22:55
而家好流行生完上門古法紥肚,大家會考慮做嗎?唔知9800元13次算平定貴呢
...

價錢算合理,不過問清楚療程內容,我果個同你價錢差不多,包30mins上身或下身淋巴按摩,25mins熱石及人手按肚,跟住敷完mask先紮。我之前格過晒價錢,呢個最合理,不過又唔叫平囉。最緊要佢有十幾年按摩經驗,同埋佢飛只印尼学既。佢仲免費指導嬰兒按摩,好有用。

大宅

Lcsl 發表於 19-1-21 02:19
價錢算合理,不過問清楚療程內容,我果個同你價錢差不多,包30mins上身或下身淋巴按摩,25mins熱石及人手 ...

是不是上門的?你覺得有效果嗎?

大宅

aguis 發表於 19-1-21 10:09
是不是上門的?你覺得有效果嗎?

我個紮肚師上門紮,紮咗12次,效果好好呀,我老公都話條腰型出返來,因為我陀B果陣勁水腫,佢有幫我通埋淋巴,最小紮6個鐘,初初都怕好辛苦,但原來又ok,有野support住條腰,條腰仲舒服咗,冇咁攰。
其實我前後搵咗2個紮肚師,第一個只試做2次就冇做,因為太太太辛苦,其實我覺得除左睇價錢之外,紮肚師經驗係非常非常之緊要,原來好多人冇按摩經驗就攞牌搵食,所以要小心揀,依家好似大部分都有得試做。

禁止訪問

複式洋房

價錢算合理,不過問清楚療程內容,我果個同你價錢差不多,包30mins上身或下身淋巴按摩,25mins熱石及人手 ...

Can u Pm please

民房

Lcsl 發表於 19-1-21 14:06
我個紮肚師上門紮,紮咗12次,效果好好呀,我老公都話條腰型出返來,因為我陀B果陣勁水腫,佢有幫我通埋淋 ...

可以介紹嗎

大宅

回覆 Lcsl 的帖子

Can u pm me detail?thanks

男爵府

我都心大心細, 不過真係好貴呀

禁止訪問

複式洋房

我個紮肚師上門紮,紮咗12次,效果好好呀,我老公都話條腰型出返來,因為我陀B果陣勁水腫,佢有幫我通埋淋 ...

你好,可以PM 紥肚師contact 嗎?thanks

大宅

係咪真係有用架

大宅

aguis 發表於 19-1-9 22:55
...

我做緊紫玥堂,佢搞緊優惠,8800/10次,同埋頭一次脊骨中醫師幫你check下脊骨有冇咩問題,再按返你個人情況去用唔同方法紮肚,唔洗怕愈紮愈歪

別墅

有興趣,可以pm我資料嗎?

複式洋房

可以介紹比我嗎?

男爵府

[quote]aguis 發表於 19-1-9 22:55
...[/quote、可以pm我嗎?

複式洋房

我覺得平定貴都唔係最重要,貴一貴嘅鋪頭明星效應,都有人好多人話冇效果。最重要有效果
我紮果個都係朋友用完介紹俾我,紮10次。第四次已經明顯睇到有效果,紮完半年都未見反彈。
我第一胎唔識冇去紮而家第二胎紮左,我覺得好有用!生完對自己好d一定要紮!

複式洋房

K.C.Hannah 發表於 19-10-20 23:46

我覺得平定貴都唔係最重要,貴一貴嘅鋪頭明星效應,都有人好多人話冇效果。最重要有效 ...

可以介紹嗎? thanks!!

首頁

尾頁

跳至