不得不提而家D媽咪真係keep得好好,一D都唔似30幾40歲既...

ylho9406
|

個日去幫個friend去接佢個女放學 見到好多太太個仔女都好大 但係佢地個樣都唔係話好C9咁
我想問下大家做媽咪既平時係點保養架?
有無定期去facial? 或者做開咩treatment咁?
fefechan
|
ylho9406 發表於 19-1-10 09:16
個日去幫個friend去接佢個女放學 見到好多太太個仔女都好大 但係佢地個樣都唔係話好C9咁
我想問下大家做媽 ...

我都想知啲媽媽用咩嘢護膚品同點keep住做咩機保養
gallaceee
|

有錢就keep到
蚊毛
|
靚係用$堆砌的
AXG
|
絕對係有錢就keep到
菠蘿小矇朱
|
唔好俾自己肥,就已經好好
霍太
|
我身邊好多媽媽,4x,佢地大部份用olay,佢地仲似三十幾尾,望落比年紀少,有D清水洗面,揸油搞掂tim
綠茶新地
|

我覺得一肥毀所有,真係唔好肥加雙下巴。
wonglwy
|
綠茶新地 發表於 19-1-10 19:40

肥+有斑,完全不能
wonglwy
|
gallaceee 發表於 19-1-10 13:03
有錢就keep到

都吾一定,有錢都要識補,衣著+身形中等+冇斑+要有小小化粧(真的sharp好多),吾化都吾比where
wonglwy
|
AXG 發表於 19-1-10 17:32
絕對係有錢就keep到

我見太多接仔女放學的媽媽,同工人個款根本分吾出
mei0624
|

你反思一下C9特徵係咩就會識得點樣keep
#唔化妝唔打扮
#身形(emoji)冇線條
#用普通護膚品
做唔做facial 唔重要,我自己都係係屋企做facial
最重要肯唔肯花錢落自己身上
ylho9406
|
有錢就keep到
我發覺而家D媽媽愈黎愈捨得花錢落自己到
ylho9406
|
菠蘿小矇朱 發表於 19-1-10 18:14
唔好俾自己肥,就已經好好
我都覺得肥係老態D
ylho9406
|
有錢就keep到
你有做開D咩facial?
ylho9406
|
wonglwy 發表於 19-1-10 19:54
我見太多接仔女放學的媽媽,同工人個款根本分吾出

個D應該放棄左keep
囡囡888
|

運動,要瘦
chann902
|
綠茶新地 發表於 19-1-10 19:40

好認同… 見好多c9走哂樣多數都係因為咁
ylho9406
|
chann902 發表於 19-1-11 16:15
好認同… 見好多c9走哂樣多數都係因為咁
但係啦...雙下巴真心好難瘦,通常聽人講都係做無針埋線, HIFU個D瘦落黎
gallaceee
|
wonglwy 發表於 19-1-10 19:52
都吾一定,有錢都要識補,衣著+身形中等+冇斑+要有小小化粧(真的sharp好多),吾化都吾比where
...

咁又係呀!肯執執佢真係差好遠